Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nero 6

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παταω το εικονιδιο να ανοιξει το προγραμμα , βγαζει την φωτο στη μεση της οθονης και κανει εναμισυ λεπτο μετρημενο, να αποκριθει το προγραμμα...Κατα τη διαρκεια αυτη γραφει "scanninig SCSI/IDE bus.Please wait".....Τι μπορει να φταιει ??? Εχω scsi plextor 12x10x32 αντιγραφικο.Ευχαριστω πολυ... :) :) :) :)

Δημοσ.
Περιεργο .. δεν το εχω δει ποτε αυτο το κολλημα !

Απο aspi πως πας ???

Ουτε κι εγω ειχα προβλημα με αλλες εκδοσεις σειρας 5χχχχχχχχ. Απο aspi πως βρισκω τι εχω??? :?: :?: :?:

Δημοσ.
Με το 6.0.0.0 ησουν τοσο καιρο ???

Συγνωμη ...δεν θα το ξανακανω!!!!!!! Το υποσχομαιι !!!!:D :D

Δεν πειραζει ... εκανες για λιγο καιρο και τον beta tester !!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Απο εκει και περα θα μπουμε παλι στο γνωστο λουκι με τα updates ...

Ναι, τα updates που βάζει η ahead στο site της, έχουν "ημερομηνία λήξης" όταν λειτουργούν ως demo (αν δεν τους βάλεις serial number δηλαδή).

Το 6.0.0.9 αν δεν του δώσεις serial number, δουλεύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Συνεπώς, το επόμενο προγραμματισμένο update θα βγει εκτός απροόπτου εκείνες τις μέρες.

Δημοσ.

re paidia gia peite mou ki emena ligo gia ena problem pou exo...exo katevasei to nero to 6.0.0.9 kai molis vazo to serial number pao na to trekso kai mou leei oti yparxei lathos sthn glossa kai na episkeyto th selida. dhladh den mou to anoigei katholou to nero

Δημοσ.

Ναι, τα updates που βάζει η ahead στο site της, έχουν "ημερομηνία λήξης" όταν λειτουργούν ως demo (αν δεν τους βάλεις serial number δηλαδή).

Το 6.0.0.9 αν δεν του δώσεις serial number, δουλεύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Συνεπώς, το επόμενο προγραμματισμένο update θα βγει εκτός απροόπτου εκείνες τις μέρες.

Παω και εγω να κατεβασω γιατι ειχα προβληματα με μεγαλα αρχεια zip

!!!! :D

Δημοσ.
re paidia gia peite mou ki emena ligo gia ena problem pou exo...exo katevasei to nero to 6.0.0.9 kai molis vazo to serial number pao na to trekso kai mou leei oti yparxei lathos sthn glossa kai na episkeyto th selida. dhladh den mou to anoigei katholou to nero

Κανε πληρη απεγκατασταση oλων των Nero που εχεις εγκαταστησει ... δηλαδη και το 6 αλλα και το 5.5 και διεγραψε μετα και ολο το φακελο της Ahead...

Στη συνεχεια κανε εγκατασταση παλι το Nero 6. Σε πολλους πετυχε αυτο. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...