ilove3dmax Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλησπερα Εχω βαλει σε ενα PC I7 2700 K 8GB RAM + 2 X 1TB HDD Σε Mirroring εχω απενεργοποιησει το Acess to shared folder thourh password απο το advanced share των windows 7 το μηχανημα με τα 7 εχει Norton 360 οπως και τα μηχανηματα των XP επισης το ιδιο κατα ενα διαολεμενο λογο οταν δουλεβουν ολα αυτα μαζι μετα απο 3 ωρες περιπου σταματαει να μοιραζει ενα συγκεκριμενο φακελο το μηχανημα των 7 και πρεπει να κανει reboot το pc που κανει share Δοκιμασα να αφαιρεσω το Norton 360 - αποταιλεσμα το ιδιο Δοκιμασα να βαλω Net use x: \\mixanim\data /user:user password και πηγαινανε ολοι απο το X: αλλα τα ιδια παλι πες τε μου σας παρακαλω τι να κανω εχω κολησει απο symantec δεν παιρνω απαντηση απο Microsoft εχει κοπει το support για xp σας παρακαλω πες τε μου τι να κανω εκτος απο επανεγκατασταση στα client pc ευχαριστω για το χρονο σας
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 στο net use βαλε και /PERSISTENT:YES, ξαναδοκιμασε. Το norton πρεπει να το κανεις πληρη απεγκατασταση με καποιο δικο του εργαλειο ή με κανα revounistaller ΠΡΙΝ σου κλειδωσει καποια τιμη, γιατι μετα αντε να την επαναφερεις.
ilove3dmax Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το /PERSISTENT:YES το εχω δοκιμασι οπως επισης και remove με uninstaller pro + revo unistaller τα ιδια μηπως σου παει κατι αλλο στο μυαλο εσενα η καποιυ αλλου φιλου εδω μεσα?
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το να στο κανει σε ολα τα pcs θεωρω ως υποπτο το norton, εκτος και αν εχεις κανει καποια settings και δε θυμασε που το βαζω σε πολυ δευτερη μοιρα...... αρα μαλλον το norton εχει αφησει απομειναρια. Αν φτιαξεις ενα τεστ shared φακελλο καινουργιο, στο κανει και εκει? Η καρτα σου εχει traffic την ωρα που "κοβεσε" (μηπως απενεργοποιειται εννοω)? θελει ψαξιμο το θεμα. Στο εκανε απο την αρχη, ή μηπως συνεπαισε με κατι αλλο που εγινε? Οταν κοβεσαι τη μηνυμα σου βγαζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα