vaiosgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εχω ενα παλιο κουτι και σκεφτομαι ή να το modarω ή να αγορασω ενα καινουργιο. εαν ειναι να αγορασω ενα νεο, αυτο που με ενδιαφερει κανει 60 ευρω περιπου. εαν θα κρατησω το υπαρχον, θελω: 15ευρω για εναν ανεμηστηρα. να φτιαξω ποδαρακια. φιλτρα σκονης. ισως να παρω και λιγο plexiglass και αυτοκολλητα carbon. και τελος που δεν ξερω πως να το κανω ειναι να προσθεσω μια στρωση αλουμινιου. εχετε καμια ιδεα για αυτο το τελευταιο ? με ολα αυτα που σκεφτομαι να κανω δεν νομιζω να μου φτασουν 60 ευρω. αλλα οπως και να εχει η ερωτηση ειναι: συμφερει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ποιο κουτί έχεις βάλει στο μάτι και ποιο έχεις τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 τωρα αυτο που εχω δεν ξερω ποιο ειναι. ( απο το εργαστηρι του κυρ.Αντωνη στην Κινα δηλαδη ) αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι το Corsair Carbide 200R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 θα σου κοστισει πολυ η ιδιοκατασκευη αλλα εχει την πλακα της και το φτιαχνεις οπως θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εχω ενα παλιο κουτι και σκεφτομαι ή να το modarω ή να αγορασω ενα καινουργιο. εαν ειναι να αγορασω ενα νεο, αυτο που με ενδιαφερει κανει 60 ευρω περιπου. εαν θα κρατησω το υπαρχον, θελω: 15ευρω για εναν ανεμηστηρα. να φτιαξω ποδαρακια. φιλτρα σκονης. ισως να παρω και λιγο plexiglass και αυτοκολλητα carbon. και τελος που δεν ξερω πως να το κανω ειναι να προσθεσω μια στρωση αλουμινιου. εχετε καμια ιδεα για αυτο το τελευταιο ? με ολα αυτα που σκεφτομαι να κανω δεν νομιζω να μου φτασουν 60 ευρω. αλλα οπως και να εχει η ερωτηση ειναι: συμφερει ??? Που να βαλεις αλουμινιο? Με 60 ευρω σιγουρα δε κανει τιποτα. Μονο τα carbon και το Plexi θα κοστισει τοσο (εφοσον ειναι καλης ποιοτητας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αρα ας αγορασω ενα καινουργιο να ξεμπερδευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 τωρα αυτο που εχω δεν ξερω ποιο ειναι. ( απο το εργαστηρι του κυρ.Αντωνη στην Κινα δηλαδη ) αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι το Corsair Carbide 200R Καλά το φαντάστηκα.. Καλή επιλογή για τα χρήματα του και με πολλές εισόδους για ανεμιστήρες. Είμαι και εγώ πάνω στο στήσιμο ενός desktop και το έχω επιλέξει το συγκεκριμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μια φωτογραφία του παλιού κουτιου θα βοηθούσε Πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μια φωτογραφία του παλιού κουτιου θα βοηθούσε Πολυ. συγνωμη για την αναλυση ( ειναι απο κινητο) http://imageshack.us/a/img209/7987/dsc00901.png http://img109.imageshack.us/img109/9848/dsc00900copy4.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πολυ γουσταρω το εσωτερικο του! Λιγα καλωδιακια, αψογο συμαζεμα και καθαρο. Ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλό είναι φίλε το μαυσωλείο σου, μην το σκαλίζεις γιατί θα γίνει καραγκιόζης. Αεροτομές, carbon κλπ δεν ταιριάζουν στο κουτάκι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ωραίος και συμμάζεμενος αλλά δεν αξίζει να κάτσεις να ασχοληθείς με αυτο το κουτι. Πανε στο 200r που κοιτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα