Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

θελω να αγορασω μια smart 3D tv στις 46 ιντσες.. θελω βοηθεια .. ειδα τα σχολια σε αλλα θεματα και μπορω να πω οτι μπερδευτηκα περισοτερο... η τιμη ως 1200-1300

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα με κλειστά τα μάτια αυτήν εδω Samsung UE46F6740.

600 ΗΖ

Φοβερό φινίρισμα

Εχει το νεο smart 2013

Φωνητικό έλεγχο της συσκευής

Dual core CPU η οποια κάνει μεγαλη διάφορα με τις περσινές (ξεπερνά ακόμα και es 7000- 8000 σε ταχύτητα)

Παρέχει το πολυ βολικο smart touch remote.

Και τελος εχει βελτιωμένη εικόνα κατά πολύ σε σχεση με περσινές σειρες, ακομα και premium σειρών κάποιων αλλων εταιριών.

Την θεωρώ στα λεφτα της πολυ δυνατή πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε Κωστα, πρεπει, εχουν σημαντικές διαφορες απο τις προηγούμενες. Δεν λεω ακριβότερες αλλα εν μερη το δικαιολογούν.

Λεω να κανω μερικα Review με αυτες με επιδόσεις, specs και φωτογραφικό υλικο μολις βρω χρονο.

Δημοσ.

Άκου φίλε την ιστορία μου: Πριν λίγο καιρό ψηνόμουν για την ES8000. Πείστηκα όμως από απαντήσεις του forum και περίμενα τη σειρά F. Πριν τρεις μέρες πήρα από Κωτσόβολο την F6740 -η οποία έρχεται αποκλειστικά γι αυτόν κι έπρεπε να με πονηρέψει- (με 1039 Ευρώ,μετά τα παζάρια). Επειδή είχα την D7000 , συγκρινόμενη η εικόνα της , ήταν μέρα με τη νύχτα κατώτερη η F6740. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα, χωρίς πρόβλημα, και παρήγγειλα την F7000 (1550 Ευρώ από 1849ευρώ) . Την περιμένω αύριο Μ.Δευτέρα.

Δημοσ.

Η F6740 δεν συγκρινεται με τα s-pva πάνελ των 7000 και 8000. Αν και η D 7000 σε κίνηση ομοιομορφία λευκου υπολείπεται και απο την F6740. Σε μαυρο και δυναμικά σαφώς είναι πιο εντυπωσιακή η D7000 και ας εχει τα χρονάκια της.

Οι τιμές πάντως που αναφέρεις ειναι πρωτοφανείς για Κωτσοβολο. 19% έκπτωση ειναι too much. Σαφώς οταν κανω μια πρόταση δεν μπορώ να ξέρω και τα παζάρια του εκάστοτε μαγαζιού.

Αν ο φιλος μπορεί να παρει την F7000 στα 1550 τοτε σαφως να παει. Να τρέξει μάλλον καθώς ειναι άλλη κατηγορία απο μονη της.

Δημοσ.

Πήρα έγγραφη προσφορά από κατάστημα Κωτσόβολου κάποιας περιοχής( τους ζήτησα να μου κάνουν κάποιο δώρο και μου απάντησαν: δώρο δεν μπορούμε να σου κάνουμε, θα σου κάνουμε όμως έκπτωση). Επειδή όμως με εξυπηρετούσε καλύτερα , απευθύνθηκα σε κατάστημα άλλης περιοχής. Αυτοί , στην αρχή ήταν ανένδοτοι για κάποια έκπτωση. Όταν όμως τους έδειξα την προσφορά των άλλων, μου την έδωσαν στην ίδια ακριβώς τιμή.

Δημοσ.

<p>Πήρα έγγραφη προσφορά από κατάστημα Κωτσόβολου κάποιας περιοχής( τους ζήτησα να μου κάνουν κάποιο δώρο και μου απάντησαν: δώρο δεν μπορούμε να σου κάνουμε, θα σου κάνουμε όμως έκπτωση). Επειδή όμως με εξυπηρετούσε καλύτερα , απευθύνθηκα σε κατάστημα άλλης περιοχής. Αυτοί , στην αρχή ήταν ανένδοτοι για κάποια έκπτωση. Όταν όμως τους έδειξα την προσφορά των άλλων, μου την έδωσαν στην ίδια ακριβώς τιμή.</p>

Δηλαδη εσυ τους ζητησες να σου κανουν δωρο για ποιο λογο?

Και η εκπτωση τοσο μεγαλη γιατι εγινε ομως?

Δημοσ.

Ωραία η περίπτωση σου, αλλα off topic. Δεν νομίζω οτι αυτό ζήτησε ο topic starter. Στο budget που διαθέτει η καλύτερη λύση κατ εμε είναι η 46F6740.

Οι Κωτσοβολοι πάντως (μιας και συνεργάζομαι αρκετά μαζι τους) αποφεύγουν τόσο γενναίες εκπτώσεις και προτείνουν συνήθως δώρα. Αντίθετα δηλαδή απο το σενάριο που σου πρότειναν. Λογικό καθώς αυτο επιβαρύνει τον μεικτό τους τζίρο. Μάλιστα η έκπτωση που σου έδωσαν του άφησε πολυ λιγη κερδοφορία. Πράγμα ασυνήθιστο για ενα τόσο καινούργιο μοντέλο. Κατι δεν παει καλα....

Αρα δεν μπορούμε να λάβουμε την μεμονωμένη συμπεριφορά ενος καταστήματος (μαλλον διευθυντή) ως τιμη πρότασης για ενα προϊόν. Αρα λοιπόν επίσημα η 46F7000 εχει τιμη πώλησης 1849€ Τιμη πολύ εκτός του budget του. Το οτι ειναι καλύτερη, ειναι γεγονος. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Τόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα (και στην τιμή απ' ότι βλέπω) η F7000 απ' την F6740;

Πάντως 1850 ευρώ για 46αρα είναι too much (για μένα τουλάχιστον).

Απ' την άλλη "λογικό", μια και πρόκεται για καινούργια μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...