Hal9000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Η ετήσια κυκλοφορία του επόμενου Galaxy S θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για το οικοσύστημα του Android και όχι άδικα αφού η ναυαρχίδα της Samsung είναι με διαφορά το best seller smartphone ολόκληρης της πλατφόρμας της Google. Από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου τον Μάρτιο του 2010 έως την κυκλοφορία του Galaxy S4 φέτος, η Samsung έχει επιδείξει σαφή πρόθεση να εξοπλίζει κάθε μέλος της σειράς Galaxy S με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και αρκετή προσπάθεια διαφοροποίησης στο λογισμικό με μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλο android smartphone.Σε συνδυασμό με τις τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες οι οποίες ξεκινάνε από την ολοένα και πιο εντυπωσιακή επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η Samsung έχει καταφέρει όχι μόνο να πουλάει εκατομμύρια Galaxy S αλλά να παίξει ακριβώς στο ίδιο γήπεδο με την Apple όσον αφορά την αναμονή κυκλοφορίας του επόμενου Galaxy S δημιουργώντας παρόμοιο θόρυβο και προσμονή η αλλιώς hype. Η Samsung από την κυκλοφορία του Galaxy S3 και μετά, φαίνεται να επιλέγει να επικεντρώνει κάθε της κυκλοφορία γύρω από ένα κεντρικό σύνθημα. Έτσι μετά την αναφορά ότι το Galaxy S3 είναι "σχεδιασμένο για ανθρώπους", η εταιρεία δηλώνει ότι το Galaxy S4 είναι "σύντροφος ζωής".Ως φυσική συνέχεια των παραπάνω, το Galaxy S4 παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα στη Νέα Υόρκη με κάθε επισημότητα, στην έδρα του μεγαλύτερου αντιπάλου της Samsung, της Apple και του iPhone. Κρατώντας στα ίδια περίπου επίπεδα το σχεδιασμό, και προχωρώντας στις αναμενόμενες βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα αλλά και στο λογισμικό, το Galaxy S4 φαίνεται ικανό να διατηρήσει τα πρωτεία στην κυκλοφορία των Android συσκευών αν και ο ανταγωνισμός φαίνεται πολύ πιο έντονος από ποτέ. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Samsung Galaxy S4 Δες το Samsung Galaxy S4 στο GoGadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πρώτα απο ολλα πολύ καλο review μπράβο, απο τα πιο θετικά του για εμένα ειναι η μπαταρία που μεγάλωσε η κάμερα ειναι πολυ καλή φοβερές φωτογραφίες και τα χρώματα της οθόνης πιο ζωντανά απο ποτε. Και smooth αρκετά και το interface του android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν κάθισα να δω όλο για τον λόγο ότι κάθεστε και αναλύετε το software που στην συγκεκριμένη περίπτωση όλα όσα περιγράφετε γίνονται με τις κατάλληλες εφαρμογές μέσω Market σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να βάλεις μια custom rom και να αλλάξεις πολλά πράγματα. Εγώ όσο αφορά αυτό το κινητό θέλω να μάθω τα εξής: 1) Τρέξατε κανένα game που είναι υψηλό σε απαιτήσεις σε γραφικά? 2) Κάνατε κανένα benchmark? Αν ναι, είχε τρομερή διαφορά με τα άλλα κινητά? Αν ναι, πόση διαφορά? 3) Αξίζει όντως 749€ ή όποιος θα τα σκάσει θα κλαίει τα λεφτά του? 4) Λόγο διαφοράς τιμής: Αυτό ή Galaxy S3/Note 2? Μπορεί να έχει τρελές λειτουργίες, μπορεί να κάνει τρελά πράγματα αλλά είναι ένα κινητό το οποίο κοστίζει 749€ και καφέ δεν φτιάχνει! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMoNe Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 κατα την γνωμη μου συμφερει περισσοτερο να παρεις το SIII απο το S IV απο οικονομικη αποψη και μονο....το S IV δεν σου προσφερει κατι τραγικο σε σχεση με το S III για να δικαιολογεί τα λευτα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Επίσης ποιο S4 παρουσιάσατε? Το GT9500 (Octacore) ή το GT9505 (Snapdragon) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν κάθισα να δω όλο για τον λόγο ότι κάθεστε και αναλύετε το software που στην συγκεκριμένη περίπτωση όλα όσα περιγράφετε γίνονται με τις κατάλληλες εφαρμογές μέσω Market σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να βάλεις μια custom rom και να αλλάξεις πολλά πράγματα. Εγώ όσο αφορά αυτό το κινητό θέλω να μάθω τα εξής: 1) Τρέξατε κανένα game που είναι υψηλό σε απαιτήσεις σε γραφικά? 2) Κάνατε κανένα benchmark? Αν ναι, είχε τρομερή διαφορά με τα άλλα κινητά? Αν ναι, πόση διαφορά? 3) Αξίζει όντως 749€ ή όποιος θα τα σκάσει θα κλαίει τα λεφτά του? 4) Λόγο διαφοράς τιμής: Αυτό ή Galaxy S3/Note 2? Μπορεί να έχει τρελές λειτουργίες, μπορεί να κάνει τρελά πράγματα αλλά είναι ένα κινητό το οποίο κοστίζει 749€ και καφέ δεν φτιάχνει! Χωρίς καν να έχω πιάσει το κινητό, σου απαντώ: 1) Αν δεν παίζει αυτό το κινητό android games, όταν το Xperia Ray μου παίζει τα πάντα, κλάφτα Χαράλαμπε. 2) Τα benchmark είναι αναξιόπιστα. 10 φορές να τα τρέξεις θα βγάλεις 10 διαφορετικά αποτελέσματα. 3) Κανένα κινητό δεν αξίζει 739 ευρώ! 4) Προφανώς τα S3/ Note 2. Tο S3 τώρα στοιχίζει τα μισά λεφτά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλά βρε, αντί να διαβάσετε πρώτα το review και μετά να κάνετε ερωτήσεις, ξεκινάτε ανάποδα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Επίσης ποιο S4 παρουσιάσατε? Το GT9500 (Octacore) ή το GT9505 (Snapdragon) 1.9 ghz λογικά το snapdragon το octa σε ελάχιστες χώρες θα βγει (προτιμώ το snapdragon πάντως λόγο καλής υποστήριξης από την κοινότητα) 750 ευρώ πάντως και πανπλουτος να ήμουνα δεν θα έδινα για κάτι τέτοιο όταν υπάρχει το s3 στα 350 ευρώ και xperia z στα 500 και αρκετά αλλά κινητά που μπορώ να πάρω όπως εδώ έτσι και από το εξωτερικό btw: πολύ καλή παρουσίαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αυτό για τον Exynos και τα LTE με προβλημάτισε.Αλλά μιας και εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα (για την ακρίβεια δεν υπάρχει LTE) είμαι εντάξει.Και άμα το καταφέρειο με καμιά αναβάθμιση το κάνει να δουλέψει θα είναι σούπερ.Το μέγεθός του είναι μια χαρά για μένα.Το s3 καθόνταν μια χαρά στο χέρι, πόσο μάλλον αυτό που είναι και λίγο μικρότερο. Προσωπικά θα το αγοράσω αλλά αυτό με το Exynos.Δεν λέει 700 ευρώ και να μην πάρεις το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλά βρε, αντί να διαβάσετε πρώτα το review και μετά να κάνετε ερωτήσεις, ξεκινάτε ανάποδα??? To review το διαβάσαμε. Είδαμε μερικά πράγματα από το video αλλά τιποτα δεν καλύπτει τις ερωτήσεις μου EDIT: Γράψε λάθος. Νόμιζα αυτό το thread ήταν το Review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πολυ καλη παρουσιαση! Δεν μπορω να καταλαβω φετος γιατι η Samsung παει να χαλασει το all in one που προσεφερε στα προηγουμενα μοντελα? Γιατι οχι δεκτη ραδιοφωνου? Υποτιθεται οτι ο Exynos Octa ο πολυ συζητημενος επεξεργαστης τα σπαει!! Αλλα ειναι για λιγους και δεν εχει LTE...γιατι οχι LTE Samsung στο S4? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πολυ καλη παρουσιαση! Δεν μπορω να καταλαβω φετος γιατι η Samsung παει να χαλασει το all in one που προσεφερε στα προηγουμενα μοντελα? Γιατι οχι δεκτη ραδιοφωνου? Υποτιθεται οτι ο Exynos Octa ο πολυ συζητημενος επεξεργαστης τα σπαει!! Αλλα ειναι για λιγους και δεν εχει LTE...γιατι οχι LTE Samsung στο S4? Στα χνάρια της apple.... Δύσκολα θα δώσω το Note 2 μου για αυτό.... Το μόνο που μου άρεσε περισσότερο είναι η HD οθόνη . Στα άλλα βρίσκω to Νοτe καλύτερο..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 φανταστικό, αλλά ρε φούστη μου. τραγικές τιμές αν το αγοράσεις συσκευή. Απο πίσω είναι οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. οι οποιες στο δίνουν φθηνότερα αν υπογράψεις συμβόλαιο 1-1,5 χρόνο.πχ. η apple στη σελίδα της να δίνει iphone 5 με σύνδεση σε πάροχο. τρελή κλίκα παίζει. Δε γίνεται να κοστίζει ένα κινητό όσο ένα πολύ καλό λάπτοπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τραγική η τιμή του (και γενικότερα οι τιμές των καλών κινητών). Φυσικά, όσο υπάρχει κόσμος που τα δίνει, τόσο θα μένουν εκεί οι τιμές. Και δυστυχώς δεν θα αλλάξουμε εμείς οι Έλληνες, με την μικρή μας αγοραστική δύναμη, τις τιμές, ό,τι και να κάνουμε. Ακόμα κι αν κρατήσουμε την αναπνοή μας για δύο ολόκληρα λεπτά. Πάμε στο review: Πάρα πολύ καλό review, μας έδωσε τις περισσότερες πληροφορίες που χρειαζόμασταν. Μπράβο στο Insomnia! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leleo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 πολύ ωραία η παρουσίαση μπράβο στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα