Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να μαθω ποια οθονη θα προτεινατε για gaming στα 1440p.. Μαλλον για Dell το βλεπω αλλα δεν ξερω ποια.. Budget 500-600€ αλλα θα βολευε να μην ξεπερναγαμε το οριο,ή με λιγοτερα ακομα καλυτερα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Ρε σι διαβαζω απο Παρα πολλους στο ιντερνετ,οτι τους τυχαινει με yellow back bleeding :/ Στο αμαζον την βρισκω 480€ οποτε μαλλον απο εκει θα την επαιρνα.. Επισης πολυ καλη για gaming διαβαζω για αυτην http://www.skroutz.gr/s/2387993/Asus-PB278Q.html?keyphrase=Asus+PB278Q .Γνωριζει κανεις τι λενε για την Asus?? Αναμεσα σε αυτες τις δυο ειμαι δεν νομιζω να παιζει καποια αλλη μεσα σε αυτο το budget..

Δημοσ.

Ειδα και βιντεακια,νομιζα η ASUS ηταν ακριβως αυτη που εψαχνα :) Αν εγκρινουν και αλλα λοιπον θα παρω αυτην. Θα αναφερω και εντυπωσεις βεβαιως βεβαιως :P

Δημοσ.

Ναι φιλε μου το γνωριζω αυτο,για 2x7950 προοριζεται,και προς το παρων θα παιζει με την μια μεχρι να αγοραστη και η δευτερη.. Δυστηχως δεν ειναι δικο μου το setup,μακαρι να ηταν δλδ,αλλα ενος φιλου.. Επισης εχω feeling και θα το αποδειξω κιολας οταν ερθει η ωρα οτι η μια μονο 7950 με 3 κλικ στο Oc με 1150/1500 χωρις να πειραξω κατι αλλο,θα παιζει το Bf3 με average 60fps με καρτα αξιας 275€ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...