Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να κατεβασω θερμοκρασιες και πετυχα το undervolting αξιζει? και ποιο προγραμμα χρησιμοποιω για να το τεσταρω?εχω i7 [email protected] και gigabyte x58a-ud3r μητρικη.Επισης σκεφτομαι αμα δεν κανει καλη δουλεια να αγορασω κανα ανεμιστηρι να το χώσω διπλα απο τον επεξεργαστη, any ideas?Καντε μου μια χάρη να μου εξηγεισετε 2 πραγματα γιατι εχω χασει το μπουσουλα και στα αλλα site ο καθενας λεει τα δικα του ,θενκ γιου.

Επεξ/σία από celestial_god
Δημοσ.

αποψη μου ειναι να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη σου και ασε το undervolting .

Αν μπορεις να βελτιωσεις και λιγο την ακαταστασια των καλωδιων εκει μεσα στο κουτι , να καθαρισεις την σκονη και να βαλεις κανενα ανεμιστηρακι για καλυτερη ροη αερα και θα εισαι κυριος με λιγα λεφτα και ελαχιστο χροχο

Δημοσ.

δεν ξανα ακουμπαω τον επεξεργαστη ειχα κανει χοντρη μ@λ@κι@ την αλη φορα απλα τα εχουν παιξει τα ανεμιστηρια το 1 δε δουλευει ειναι φτηνο με λεει ο αλλος και τα ανεμιστηρια της καρτας γραφικων ειναι για πεταμα το 1 βασικα λιγο καθαρισμα θελει αλλα το αλλο εχει σχεδον ξεκολισει.

Δημοσ.

http://img.hexus.net/v2/TekSpek/Computer_Cases/chassis-airflow.jpg

δες ενδεικτικά αυτη την εικόνα για το πως πρέπει να είναι η ροή αέρα μέσα στο κουτί σου..

Μην παιξεις με Undervolting γιατι δεν πιστεύω οτι με τον i7 θα κερδίσεις κάτι. Το μηχανάνημα ενδέχεται να μην είναι stable μετά το Undervolting.

αξίζει να δώσεις 30 ευρώ για μια αξιοπρεπή ψυχτρα ..να φανταστώ φοράς μαμα τώρα σωστά;

Τσέκαρε το cable managment και την ροη αέρα με τους ανεμιστήρες..Θα σου ρίξει πολύ τη θερμοκρασία σου.

Δημοσ.

ναι το stock ειναι εσυ για το heatsink λες ή για απλο ανεμιστηρη ,αμα αλλαξω το ενα που ειναι χαλασμενο στο πισω μερος του κουτιου θα πεσει αρκετα?απλα εχει φτασει σε σημειο, τωρα ειδικα που ανεβαινει η θερμοκρασια να μη μπορω να παιξω γελοια game............

Δημοσ.

Ολόκληρη την ψήκτρα θ'αλλαξεις κάτι που με τον επεξεργαστή που έχεις "επιβάλλεται". Προσανατολίσου σε μια 12" push pull

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...