Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει αρκετούς προβληματισμούς για το που βαδίζουμε σαν κοινωνία, δεν προάγει τον πολιτισμό και την κουλτούρα, απορώ ποιοι ανώριμοι τα βλέπουν αυτά..

Δεν θα το δω και θα βάλω 0/10.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την είδε κανείς; Πήγα το Σάββατο, 'νταξ' μια χαρά πέρασε η ώρα!

Απορία:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς επέζησε ο Loki και πώς αντικατέστησε τον Odin;

Δέχομαι κι εξηγήσεις από τα comics, δεν με πειράζει.

Δημοσ.

Εμένα μ'άρεσε. Για comic movie είναι κομπλέ, απόλα είχε. Ίσα που το βάζω και λίγο κάτω απο Iron Man 1 και Avengers.

Την είδα χωρίς να χω δει το πρώτο, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλα απότι άκουσα/διάβασα είναι αρκετά καλύτερο.

Την είδε κανείς; Πήγα το Σάββατο, 'νταξ' μια χαρά πέρασε η ώρα!

Απορία:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς επέζησε ο Loki και πώς αντικατέστησε τον Odin;

Δέχομαι κι εξηγήσεις από τα comics, δεν με πειράζει.

Έχω την ίδια απορία. Εννοείται πως έχει σχέση με το illusion casting, αλλα γιατί να μας δείξουν σκηνή όπου λένε πως βρέθηκε το πτώμα του? Εαν δεν είχε βρεθεί πτώμα, εντάξη άνετα ήταν απλά illusion ο 'Loki' που σκοτώθηκε εκεί, και πήρε τον θρόνο γιατί ήταν ελεύθερος ξερωγω. Μπερδεγουει

Δημοσ.

Εμένα μ'άρεσε. Για comic movie είναι κομπλέ, απόλα είχε. Ίσα που το βάζω και λίγο κάτω απο Iron Man 1 και Avengers.

Την είδα χωρίς να χω δει το πρώτο, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλα απότι άκουσα/διάβασα είναι αρκετά καλύτερο.

Έχω την ίδια απορία. Εννοείται πως έχει σχέση με το illusion casting, αλλα γιατί να μας δείξουν σκηνή όπου λένε πως βρέθηκε το πτώμα του? Εαν δεν είχε βρεθεί πτώμα, εντάξη άνετα ήταν απλά illusion ο 'Loki' που σκοτώθηκε εκεί, και πήρε τον θρόνο γιατί ήταν ελεύθερος ξερωγω. Μπερδεγουει

Ο φρουρός που είπε πως βρέθηκε ένα πτώμα ήταν ο ίδιος ο Λόκι.

Δημοσ.

Πρίν φανεί ολόκληρος ο φρουρός φάνηκε το εφέ που είχαν στον Λόκι όταν άλλαζε μορφή οπότε όποιος πρόσεχε στο μάθημα το κατάλαβε και πέρασε οι άλλοι μετεξεταστέοι. :P

Δημοσ.

@bourdoulas και Captain Nemo: Ακόμα και να ισχύει αυτό που λέτε (που δεν το αμφισβητώ), μένει ανεξήγητο το

πώς επέζησε.

Δημοσ.

Σε απάντηση του απο επάνω

επέζησε επειδή Ο Loki που πέθανε ήταν illusion!! υποθέτω οτι ο κανονικός Loki ήταν σε κάνα βράχο κρυμμένος ή και το πιο extreme: ήταν ο ίδιος και δημιούργησε το illusion πάνω του! Με αποτέλεσμα ο Thor λόγο της έντασης της στιγμής δεν κατάφερε να το ξεχωρίσει.  Με τον Odin τι έγινε? που ήταν? Κατάφερε ο Loki να τον φυλακίσει / σκοτώσει???  :)

Δημοσ.

Παιδια εχει κοπει υλικο απο την ταινια, τουλαχιστον μισης ωρας. Οποτε περιμενετε για την DC οπου πιστευω θα λυθουν πολλες απο τις αποριες σας.

Δημοσ.

Παιδια εχει κοπει υλικο απο την ταινια, τουλαχιστον μισης ωρας. Οποτε περιμενετε για την DC οπου πιστευω θα λυθουν πολλες απο τις αποριες σας.

Το είδες κάπου??

Έλιωσα στο γέλιο πάντως όταν

Όταν ο Loki έγινε Captain America!! χαχαχαχ

Δημοσ.

Το είδες κάπου??

Έλιωσα στο γέλιο πάντως όταν

Όταν ο Loki έγινε Captain America!! χαχαχαχ

Χαχαχα ναι και γω γέλασα πολύ εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...