Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=yHU1M1DesDI Νομίζω δεν είχαμε topic για αυτό ε; 2
privateer Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Meh.... Τουλάχιστον φαίνεται πιο ενδιαφέρον από το πρώτο. Όχι πως λέει και τίποτα αυτό.
viper2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 i like you girl in other news μου το εβγαλε στα related 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αναμένο επικό parody trailer από τον Conan
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Την επόμενη φορά (σε μελαχροινό ) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από GhostRiderLSOV 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 new one... 3
kostool13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Η ταινία λογικά δε θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο, όπως όλες πάνω-κάτω οι Marvel του νέου κύματος με εξαίρεση το πρώτο Iron Man και το Avengers. Πάντως στο καινούριο trailer μου άρεσε στο τέλος που κάνουν reference στον Korg που είχε εμφανιστεί σε πολύ-πολύ παλιά τεύχη Thor (ή ίσως και Journey into Mystery).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 και στα Planet Hulk/World War Hulk Αrcs αν δεν κάνω λάθος...
kostool13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σωστά αλλά και εκεί ουσιαστικά reference αποτελούσε... Μαζί με το Brood ήταν δύο μέλη φυλών που είχαν επιχειρήσει να εισβάλλουν στη γη σε storylines που γράφτηκαν πολλά χρόνια πριν. Σκέψου όμως το επόμενο Hulk movie να εμπνέεται από planet hulk... ταιριάζει και με το intro του Korg και με το cosmic feel που προσπαθεί να περάσει η Marvel από το Avengers και μετά...
Captain Nemo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πολύ νέκρα έχει πέσει εδώ και είπα να το ζωντανέψω.Το είδα και θέλω να πώ οτι έχει δύο σκηνές μετά το τέλος μία στην μέση και μία στο τέλος τέλος οπότε μην φύγετε γρήγορα γιατί δεν θα σας το συγχωρήσω.
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ το πρώτο, εντάξει Marvel είναι, δηλαδή τι απαιτήσεις περιμένετε να έχετε? και μην ξεχνάτε και το κοινό στο οποίο απευθύνονται αυτές οι ταινίες! μια χαρά είναι! Pop corn και Hype!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα