Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Με μικρή έρευνα που είχα κάνει, ενώ είχα βρει το τελευταίο firmware από σελίδα της toshiba, δεν είχε πουθενά changelog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 version 6.9.KD.1 - fixed a problem with channel corruption that could happen in German/Austrian cable networks - preventive update to improve power-up stability Αυτη μου βρηκε τελευταια, υπαρχει και αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γιατί έχω ένα θέμα με τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας στην tv, υπάρχει καμια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 στο δικτυακό media player με ματρόσκες δεν δουλεύει το fast forward και δεν εμφανίζει τις ενότητες , απο usb είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μπορούμε μέσα από win7 να δούμε & να γράψουμε στο usb hdd που έχουμε πάνω στην τηλεόραση? Βαριέμαι βάλε βγάλε ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ηρθαν σημερα οι μπαταρίες για τα γυαλιά του κοτσο: http://www.ebay.de/itm/280643128141?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 1,47€ η 20αδα αρα 7.5 σεντς η μια, τσάμπα πράμα που λέμε τωρα θελει να στίσω κ το dlna (γινεται υπολογιστή ρουτερ ασύρματα κ μετα προφανώς ενσύρματα? θελει καποιο app?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ξέρω οτι ειναι πιθανό να έχει αναφερθει, Μήπως έχετε κάποιο link με συμβατό wifi stick για την τηλεόραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ξέρω οτι ειναι πιθανό να έχει αναφερθει, Μήπως έχετε κάποιο link με συμβατό wifi stick για την τηλεόραση? http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=527&itm=6179&la=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 μπορεί με κάποιο τρόπο να μπει ποντίκι και πληκτρολόγιο στην tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ενας ευκολος τροπος ειναι να πάρεις ενα android stick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas90 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να επιλέγω τα κανάλια βάζοντας μόνο 1 ψηφιο χωρις να αργεί να αλλάξει το κανάλι; Για παράδειγμα αν θέλω να πάω στο 5 έχω τις εξής επιλογές. Είτε να πατήσω 5 και να εμφανίσει πάνω 5_ _ _ και μετα από 2 δευτερόλεπτα να αλλάξει, είτε να πατήσω 0005 και να αλλάξει αμέσως. Γίνεται να πατάω 5 και να πηγαινει εκεί χωρις καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δανείστηκα γυαλάκια (τα φθηνά) για να τα δοκιμάσω στην TV αλλά δεν βλέπω να γίνεται σωστή δουλειά. Η μετατροπή 2D -> 3D των τηλεοπτικών καναλιών δεν είναι 3D της προκοπής. Δοκίμασα μια ταινία μέσω USB stick μη 3D και πάλι στη μετατροπή δεν είδα κάτι. Που μπορώ να βρω κανένα σοβαρό demo 3D να κατεβάσω να δω πως παίζει; Τι ψάχνουμε; Τα περισσότερα demos είναι για γυαλιά μαύρο-κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ψαχνεις για 1080p 3d στο παιρετμπει π.χ θες η ταινια να εχει 2 εικονες αριστερά δεξια πανω κατω, ετσι δηλαδή: http://hcd-1.imgbox.com/acr3pbnm.png?st=5fpoUroi5JT8AqRwHoTgzg&e=1370873007 μετα πατας 3d κανονικο κ οχι τη βλακεία την μεταρτοπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bansumi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο κουμπί που να κάνει παύση κατά τη διάρκεια εγγραφής με το pvr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αυτήν την εβδομαδα έβγαλε αναβάθμιση , την έβαλε κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα