Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το φορουμ.

λοιπον λογο των 18 γενεθλιων μου οι γονεις μου αποφασισαν να μου κανουν δωρο την μηχανη του θειου που την ειχε προς πωληση μια honda rebel 2001 250c...γνωριζαν οτι ειναι μεγαλος ερωτας οποτε το δεχτηκα...

απο εκει και περα γνωριζω οτι  το καινουργιο διπλωμα στα 18 ειναι μεχρι 125 και στα 20 μεχρι 250....εγω την μηχανη αυτη αρχισα να ριχνω λεφτα επειδη χρειαζεται ανακατασκευη και σερβις και διαφορα ανταλλακτικα τα οποια μαζευω χρηματα και τα φερνω απο το εξωτερικο.....το θεμα ειναι τι μπορω να κανω ?ο θειος δεν θελει να την κρατησει στην κατοχη του αλλο λογο εφοριας...διπλωμα δεν εχει κανεις για να βγαλω ασφαλεια στο ονομα του...οποτε σκεφτηκα αφου δεν θα την κυκλοφορησω καθολου πριν παρω το σωστο διπλωμα αν γινοταν  να κανει μεταβιβαση στο ονομα μου και να παραδωσω πινακιδες μεχρι τα 20 οπου θα εχω το σωστο διπλωμα και την ασφαλεια....ειναι δυνατον αυτο?καποια αλλη λυση υπαρχει?

υποψην για να μην μπερδευτουμε την μηχανη πριν παρω το διπλωμα των 250 δεν υπαρχει περιπτωση να την κυκλοφορησω ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

μπορεις να την μεταβιβασεις στο ονομα σου δεν δηλωνετε η μηχανη δεν υπαρχουν τεκμηρια κτλ

εισαι σιγουρος πως στα 18 ειναι μεχρι 125?αυτο ηταν παλια.δεν ειναι αναλογια kw/kg ?

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να την μεταβιβασεις στο ονομα σου δεν δηλωνετε η μηχανη δεν υπαρχουν τεκμηρια κτλ

εισαι σιγουρος πως στα 18 ειναι μεχρι 125?αυτο ηταν παλια.δεν ειναι αναλογια kw/kg ?

Το δίπλωμα Α1 σου επιτρέπει μέχρι 25 KW - 0.16 KW/kg.Λογικά η Rebel είναι πιο κάτω (~13kw)...

Δημοσ.

Έχουν αλλάξει τα διπλώματα. Τώρα στα 18 μπορείς να βγάλεις μέχρι 125cc και <= 11 kw

δεν εχει αναλογια βαρος /ισχυς?

στα λιγο παλιοτερα αν θυμαμαι καλα ελεγε kw και διπλα την αναλογια.

τι εννοω με την αναλογια μπορουσες να παρεις mega scooter που χει και τελικη ταχυτητα.

Δημοσ.

Από που και ως που χρειάζεται δίπλωμα για να δηλώσεις στην εφορία ένα όχημα ή για να βγάλεις ασφάλεια; Το δίπλωμα χρειάζεται μόνο για να το οδηγείς, τα υπόλοιπα δεν απαιτούν δίπλωμα.

Δημοσ.

για να βγαλω ασφαλεια χρειαζομαι διπλωμα για να βγει σε καποιου το ονομα πηρα ασφαλιστικη και αυτο μου ειπανε

οποτε για να καταλαβω περναει κανονικα στο ονομα μου αποσυρω πινακιδες μεχρι τα 20 και μετα την οδηγαω κανονικα ?

Δημοσ.

Πάρε σε άλλη ασφαλιστική, μάλλον σου έλεγαν αρλούμπες.

Προφανώς για να είναι όλα κομπλέ αλλά και για να μην πληρώνεις τσάμπα λεφτά, θα κάνεις αυτό που λες, στο όνομα σου και οι πινακίδες στην εφορία μέχρι να είσαι νόμιμος απο πλευράς διπλώματος για να την οδηγήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...