KnightRider1996 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια εδω και κανα δυο βδομαδες τωρα εχω ενα προβλημα με το κινητο που βλεπετε στην υπογραφη μου ! Δεν μπορω να ανοιξω την κινηση δεδομενων ! Δοκιμασα και εμαναφορα ηλεφωνου και Hard reset και επανεγκατασταση λογισμικου και παλι δεν καταφερα τιποτα ... Ενω στις ρυθμισεις μου διχνει οτι τα δεδομενα ειναι ενεργα πανω απο το σημα δεν μου βγαζει ουτε 3G ουτε H ουτε E .. Και ετσι δεν μπορω να μπω πουθενα ιντερνετ εκτως αν εχω WiFi ξερετε μιπως τι αλλο μπορω να κανω για να το φτιαξω ??Ειμαι ενα βημα πριν το παω στην Sony Ericsson για να μου το φτιαξουνε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ενω πριν μπορουσες?η πρωτη φορα δοκιμασες να μπεις με κινηση δεδομενων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ενω πριν μπορουσες?η πρωτη φορα δοκιμασες να μπεις με κινηση δεδομενων? Ναι πριν μπορουσα κανονικα .. και μια μερα που πηγα να το ανοιξω δεν εκανε τιποτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 μηπως πειραξες τα δικτυα η κατι επαθαν απο μονα τους?μηπως δεν εχεις διαθεσιμα mb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Παλια και διαθεσημα Mb που δεν ειχα ανοιγανε και μπορουσα να μπω κανονικα 0.facebook τωρα ουτε καν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα