dimitris2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Η Nokia έχει ξεκινήσει νέα δικαστική διαμάχη για πατέντες και συμφωνίες, διεκδικώντας την αποκλειστική χρήση μικροφώνων της STMicroelectronics, κερδίζοντας από δικαστήριο του Άμστερνταμ 10μηνο αποκλεισμό τροφοδότησης άλλων εταιρειών.Τα συγκεκριμένα μικρόφωνα χρησιμοποιούνται τόσο στο Lumia 720 όσο και στο HTC One, όμως η Nokia (η οποία έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό και την κατασκευή τους) έχει υπογράψει 12μηνη δέσμευση με την STMicroelectronics, με την τελευταία να φαίνεται να “είχε την αντύπωση” 6μηνης δέσμευσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του All About Phones NL, η απόφαση δεν επηρεάζει τις συσκευές που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, με το δικαστήριο να τονίζει ότι η HTC δε θα μπορούσε να γνωρίζει για την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Site: engadget.com
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ειχε την εντυπωση? Μηπως ειναι μονο Ελληνες στο διοικητικο συμβουλιο? 9
kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όποια πέτρα και να σηκώσεις, απο κάτω θα' ναι ένας Έλληνας! 1
Zandim Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τοσο καλα ειναι ντε αυτα τα μικροφωνα? να παρω κι εγω ενα για το δικο μου κι ας με μηνυσουν..
jimakos00 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σιγά που δεν θα ήξερε για τη δωδεκάμηνη δέσμευση. Κάποιοι τα άρπαξαν γερά από την HTC. 3
keysmith Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θα βάλουν ένα από τα παλιά μικρόφωνα και κανένα πρόβλημα. Σιγά το κρίσιμο ανταλλακτικό
21century Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλό είναι να δούμε φθηνότερα και ποιοτικά προιόντα,..
mikegad Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 έστι είναι ,αμά πας κατά διαόλου στις πωλήσεις
De@th L0rd Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ρε σεις μάγκες που τα ξέρετε πιο καλά, για πείτε μου τις διαφορές στην χρονολογία των κινητών. Γιατί το HTC μου φαίνεται παροχωμένο το εσωτερικό του. Πολύ κακή αρχιτεκτονική για να είναι σημερινό κινητό...
iceman79 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ρε σεις μάγκες που τα ξέρετε πιο καλά, για πείτε μου τις διαφορές στην χρονολογία των κινητών. Γιατί το HTC μου φαίνεται παροχωμένο το εσωτερικό του. Πολύ κακή αρχιτεκτονική για να είναι σημερινό κινητό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα