arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Παιδιά επειδή πιθανόν να χρειαστεί αλλαγή το ρούτερ μου από τη HOL, θέλω να ζητήσω το 3 αλλά μου λένε ότι δεν το δινουν σε VoIP γραμμές γιατί το ρούτερ είναι για PSTN και δεν θα παίζει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αναρωτιέμαι μήπως με δουλέυουν, επειδή πριν το...υπέροχο Netfaster IAD 2 που έχω τώρα είχα το Fritz 7140, στην ίδια ακριβώς γραμμή, το οποίο έπαιζε κανονικά. Και μαζί με το όχι, η απάντηση που πήρα στο "τί θα μου δώσετε", ήταν "ό,τι υπάρχει διαθέσιμο" οπότε δεν το λες και καθησυχαστικό.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παιδιά επειδή πιθανόν να χρειαστεί αλλαγή το ρούτερ μου από τη HOL, θέλω να ζητήσω το 3 αλλά μου λένε ότι δεν το δινουν σε VoIP γραμμές γιατί το ρούτερ είναι για PSTN και δεν θα παίζει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αναρωτιέμαι μήπως με δουλέυουν, επειδή πριν το...υπέροχο Netfaster IAD 2 που έχω τώρα είχα το Fritz 7140, στην ίδια ακριβώς γραμμή, το οποίο έπαιζε κανονικά. Και μαζί με το όχι, η απάντηση που πήρα στο "τί θα μου δώσετε", ήταν "ό,τι υπάρχει διαθέσιμο" οπότε δεν το λες και καθησυχαστικό. τι αλλη βλακεια θα ακουσουμε.αφου η hol δινει adsl over pstn κατα κυριο λογο και το ρουτερ ειναι voip και adsl over pstn>τι δεν το δινουν??γιατι να μην παιζει?οτι να νε τελειως.απορω στο support τις καθε εταιρειας τι ατομα δουλευουν οχι μονο για την Hol.
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Τί να σου πω ρε μαν, δεν βγάζω άκρη με αυτούς. Η απάντηση που δίνουν είναι ότι το 3 δεν υποστηρίζει VoIP, άρα θα παίζει μεν το ιντερνετ αλλά όχι το τηλέφωνο. Δεν γνωρίζω από τεχνολογία δικτύων, ούτε και ξέρω τί παίζει με το συγκεκριμένο ρούτερ για να βγάλω συμπερασμα. Από τη μία βέβαια δεν το κατέχω το σπορ καθόλου, αλλά από την άλλη η αίσθηση που έχω είναι ότι θέλουν γενικά να δίνουν το στοκ από παλιά ρούτερ πρώτα, και στην extreme περίπτωση ίσως σου κάνουν αναβάθμιση. Με τη λογική αυτή διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο αυτό που μου είπαν ισχύει, ακόμη και έτσι να είναι δηλαδή. Περιττό να πω ότι το Φριτζ μου το πήραν "από τα παγωμένα νεκρά δάχτυλά μου", όταν δηλαδή πλέον δεν είχα τρόπο να το κρατήσω κι άλλο. Πάντως για την ιστορία, από ότι βλέπω εδώ το Netfaster WLAN 3 (μάλλον αυτό παίζει τώρα από HOL, το IAD 3 δεν το βλέπω) δεν έχει εξόδους phone. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από arxaggelos
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τί να σου πω ρε μαν, δεν βγάζω άκρη με αυτούς. Η απάντηση που δίνουν είναι ότι το 3 δεν υποστηρίζει VoIP, άρα θα παίζει μεν το ιντερνετ αλλά όχι το τηλέφωνο. Δεν γνωρίζω από τεχνολογία δικτύων, ούτε και ξέρω τί παίζει με το συγκεκριμένο ρούτερ για να βγάλω συμπερασμα. Από τη μία βέβαια δεν το κατέχω το σπορ καθόλου, αλλά από την άλλη η αίσθηση που έχω είναι ότι θέλουν γενικά να δίνουν το στοκ από παλιά ρούτερ πρώτα, και στην extreme περίπτωση ίσως σου κάνουν αναβάθμιση. Με τη λογική αυτή διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο αυτό που μου είπαν ισχύει, ακόμη και έτσι να είναι δηλαδή. Περιττό να πω ότι το Φριτζ μου το πήραν "από τα παγωμένα νεκρά δάχτυλά μου", όταν δηλαδή πλέον δεν είχα τρόπο να το κρατήσω κι άλλο. Πάντως για την ιστορία, από ότι βλέπω εδώ το Netfaster WLAN 3 (μάλλον αυτό παίζει τώρα από HOL, το IAD 3 δεν το βλέπω) δεν έχει εξόδους phone. αν δεν εχει εξοδους voip τοτε οκ.αλλα δεν λες στον πελατη οτι δεν υποστηριζει voip επειδη ειναι Pstn. του λες οτι το ρουτερ αυτο δεν υποστηριζει καθολου voip.αυτη ειναι η σωστη εκφραση.για να υποστηριζει voip πρεπει να εχεις δυο θυρες η και παραπανω για τηλεφωνα.Phone 1 phone 2 αλλιως fxs 1 fxs 2. τωρα αν δινουν το stock η οχι δεν το ξερω αλλα δεν μοιαζει παραλογο.τα fritz τι τα εκαναν τωρα που τα πηραν πισω δεν ξερω. αν δεν εχει παντως voip θυρες τοτε σωστα σου ειπαν απλα το ειπαν με λαθος τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα