anwnymh29 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλησπερα στο φορουμ..Δεν ηξερα ποια κατηγορια να διαλεξω μιας και μαλλον το προβλημα μου τις περικλειει ολες! Βασικα εχω ενα λαπτοπ μαρκας toshiba satellite A200-130 7 χρονων..Πριν απο 2 μηνες κανα δυο φορες μου εβγαζε μια μπλε οθονη καιτι εγραφε δεν προλαβαινα να το διαβασω γιατι εκανε επανεκκινηση απευθειας..Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια μιας και το εκανε μονο 2-3 φορες. Ολα καλα μεχρι εδω...Πριν 4 μερες δυστυχως μοιραστηκα μαζι του μια μπυρα..Δυστυχως δεν εκανα τα δεοντα αλλα οτι κατεβασε η κουτρα μου!!Απο τοτε αναβοσβηνει η οθονη κανοντας και γραμμες και μετα απο λιγο δεν υπακουει σε τιποτα!Πληκτρολογιο (εξωτερικο),το ποντικι ομως ναι..Τα εφτυσε?Το ξεμπερδεψα?Ηδη παρηγγειλα αλλο λαπτοπ,αλλα επειδη αυτο ηταν σκυλι το παλιο μου,θελω την γνωμη σας στο τι περιπου εχει μηπως καποια στιγμη μπορεσω να το φτιαξω.Ευχαριστω..Και αν βρισκομαι σε λαθος κατηγορια συγνωμη.
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σε τετοιες περιπτωσεις η διαδικασια ειναι μια φιλε μου. Ανοιγμα, πλυσιμο με γλυκο νερο, στεγνωμα, κουμπωμα , με τη προυποθεση οτι πανω στο ατυχημα εχεις προλαβει να βγαλεις ακομη και τη μπαταρια του.
anwnymh29 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ειμαι φιλη και δεν εκανα τιποτα απο αυτα..Μαζεψα οτι μπορουσα και μετα το αφησα αναποδα ολη νυχτα το λαπτοπ..Την επομενη μερα εβγαλα το πληκτρολογιο και το καθαρισα ενα ενα τα κουμπακια του..Εβαλα και ενα πιστολακι!Ενταξει το πληκτρολογιο να μην δουλευει,ειναι λογικο..Τα υπολοιπα ομως?Μαλλον το βραχυκυλωσα ε?
anwnymh29 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Τωρα το ξερω το ουφακι..Αλλα πειτε μου κατι!Τωρα σας γραφω απο εδω..Το μπυρολαπτοπ..Απλα ανα δεκα λεπτα κανει σαν ντισκοτεκ και καποιες στιγμες δεν υπακουει..Τι παιζει?Καρτα γραφικων?Δισκος?Η ατελειωτο μεθυσι?Πραγματικα 7 χρονια λαπτοπ και ηταν "σκυλι"!
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ατελειωτο μεθυσι λεω εγω μιας και υπολλειματα μπυρας υπαρχουν ακομη μεσα. Με πλυσιμο ισως το σωσεις αν σταματησεις να το λειτουργεις και το δωσεις σε καποιον να στο στρωσει. Πιθανον να μην εχει γινει μονιμη ζημια ακομη. Τουλαχιστον κατα το πλειστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα