Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα, ειχα μια geforce 8800 gts 640 mb και μαλλον πεθανε. μου βγαζει no signal, την καθαρισα εβαλα νεα παστα αλλα παλι τπτ. μπορειτε να μου προτεινετε μια καρτα το ιδιο καλη η και καλυτερη με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα; η μητρικη μου ειναι αυτη εδω http://www.asus.com/Motherboards/P5QC/ και η καρτα που λεω να παρω ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513589 θα δουλευει ομως;

Δημοσ.

ειχες 8800gts και πιστεύεις πως με την 210 θα εχεις ιδια απόδοση;

ουτε μια στο τρισεκατομυριο βέβαια αξαρτατε και απο το τι θες αν απλα ειναι υπολογιστης γραφειου είναι μια χαρα αν τον θες να βλέπεις και καμια ταινεια 1080p ή και να ψευτοπαίζεις και κανα παιχνιδάκι μάλλον πρέπει να δωσεις πάνω απο 100 ευρώ για καρτουλα

να μια με παρόμοιες δυνατοτητες με αυτη που είχες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516468 και με dx 11 και θα παίζεις και πολλά περισσότερα παιχνιδάκια

Δημοσ.

δες για 7770 στα 111 ευρω.... κλασης ανωτερης απο αυτη που ειχες...τωρα αν θες καποια απλα για να δουλευει το pc παρε αυτη π προτεινες στην αρχη μια χαρα θα κανει.

edit: αν θες καποια με περιπου ιδιες ή καλυτερες επιδοσεις με αυτη π ειχες δες την gt640 στα 77 ευρω.

Δημοσ.

το budget να ναι κατω απο 100Ε και να μπορω να παιζω καλα τα παιχνιδια που ειναι 2 και 3 χρονια παλια, reinko24 η καρτα που μου δειχνεις λεει PCI Express 3.0 και δεν νομιζω να δουλευει στη μητρικη μου

Δημοσ.

δουλευει μια χαρα! δεν θα εχεις θεμα με την μητρική βεβαια καλού κακού ενα Bios update δεν θα ήταν και ασχημο τι αλλο φοραει πάνω το συστημά σου;και τροφοδοτικο μαρκα μοντελο watts μνημες κλπ κλπ όλα οτι εχει αναλυτικά

να δουμε σε αυτα τα χρηματα που λες την ποιο αποδοτική επιλογή!

Δημοσ.

thx παιδια για τις απαντησεις. cpu: intel core 2 Duo E6850 3.0 GHz, Memory Ram 2 GB, Ati Radeon HD 2350 (προσωρινα), PSU 750w (δεν θυμαμαι μαρκα) HD 250 GB

Δημοσ.

αχχχ οριακα εισαι για την 7750 λογικά δεν θα εχεις θεμα bottleneck είναι καλός ο επεξεργαστής σου οι ραμ ειναι ddr2 η ddr3;

400/800/1066/1333; έναν ssd αν βάλεις σε αυτο το μηχανάκι θα δεις άλλες ταχύτητες που θα τρίβεις τα μάτια σου οπότε μετα την κάρτα βάλε μπροστά και για εναν ssd!

Δημοσ.

που παω για να δω τις ram σε windows 7 ultimate; και να ρωτησω και κατι αλλο, αν φουρναρω την 8800 εχω καμια ελπιδα να την αναστεισω;

Δημοσ.

Αν το κανεις σωστα ναι υπάρχουν καποιες μικρες πιθανοτητες, ποσο καιρο θα αντεξει ομως ειναι αγνωστο. Συνήθως ειναι για κανα δυο μηνες.

Δημοσ.

για να αντέξει ακόμα περισσότερο κάντο με ενα θερμοπίστολο αν δεν εχεις πήγαινε σε κάποιο εξειδεικευμένο κατάστημα το θέμα είναι οτι δεν θα αντέξει οτι και να κάνεις θα ξαναξεκολλήσουν τα βυσματάκια και θα είναι ακόμη χειρότερα μην σου χαλάσει και την pci στο τέλος να ψηθεί η κάρτα...καλύτερα κάνε υπομονή μάζεψε κάποια χρήματα και αγόρασε πάλι μια δυνατή καρτούλα...για την 8800 πρέπει να ειχες δώσει πάνω απο 250 ευρώ ή την ειχες πάρει δευτερο χέρι; evga είναι να φανταστώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...