malmsteen1984 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 έβαλα μία κάρτα microsd που ποτέ δεν είχε κάποιο θέμα σ'ένα cart reader ενός φίλου για να αντιγράψω κάποια αρχεία και δεν μ'αφήνει να βάλω τίποτα μέσα. μπορώ να πάρω αρχεία από την microsd αλλά δεν μπορώ να βάλω. μου βγάζω το εξής μήνυμα: "ο δίσκος έχει προστασία εγγραφής αφαιρέστε την προστασία εγγραφής ή χρησιμοποιήστε άλλο δίσκο." τι μπορεί να φταίει? δεν το πείραξα ώστε να του βάλω κάποιο κλείδωμα.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πάνε στην σελίδα της καρτούλας και δες αν έχει συνοδευτικά προγράμματα,καμιά φορά χωρίς αυτά δεν σε αφήνει να γράψεις.
malmsteen1984 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 η καρτούλα είναι μάρκα μ'έκαψες. από το ebay. την έχω τουλάχιστον ένα χρόνο και έχω αντιγράψει τα άπειρα δεδομένα μέσα. και μου το έβγαλε πρώτη φορά. είχα και ένα άλλο cart reader αλλά όταν το συνδέω στη θύρα usb ακούγεται ο ήχος ότι συνδέθηκε αλλά δεν το βλέπω στον υπολογιστή. σ'αυτό το cart reader του φίλου το βλέπω κανονικά αλλά δεν μ'αφήνει να αντιγράψω τίποτα. γκαντεμιά... άκυρο το βρήκα!! είχε στα πλάγια μία μικρή προστασία εγγραφής που δεν το είχα παρατηρήσει. όπως παλιά στις δισκέτες... οπότε ξεκλείδωσε. θενξ ελφ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα