giorginho Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ordered χθες βραδυ και παρελαβες σημερα; :Ο :Ο :Ο
newtech Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ordered χθες βραδυ και παρελαβες σημερα; :Ο :Ο :Ο Yep UPS Θέλουμε και tablet στο πακέτο. Καλομάθαμε Αλλη τιμη εκει αλλη εδω
giorginho Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1) Ναι UPS ok, απλα μου εκανε μαλλον περισσοτερη εντυπωση που 'εδιωξαν' το πακετο σε χρονο μηδεν (το αμαζον, εννοω, οχι η UPS). 2) Not really, 307,5 λιρες ηταν εκει
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1) Πραγματι ηταν περιεργο. Ισως δεν εριξε την παραγγελια στις 8 και που εκανε το ποστ, αλλα νωριτερα κατα τις 6. ( ; ) (λιγο πιο εφικτο να εξελιχθει τοσο γρηγορα) 2) Η τιμη ηταν ιδια 299 (uk), αλλα δεν ειναι "ιδια" η μηχανη. Το ταμπλετ ηταν ενα χαπακι ληθης/παραβλεψης για τα dealbreakers της nx1000. Εδω εχουμε μια πληρη μηχανη με τα "ολα" της. Μην ξεχναμε ομως οτι εχουμε και 30 λιρες "επιστροφη" εδω. 1
giorginho Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 O newtech ανεφερε απλα την τιμη και ως προς αυτο απαντησα, τωρα αν βαλουμε μεσα το 30αρι ας βαλουμε και την (μετα)πωλητικη αξια του ταμπλετ που αρκετοι απο εδω πουλησαν και τους βγηκε η μηχανη τελικα κατω απο 2 κατοσταρικα! Δε θα κανω αλλη συγκριση, οπως εχω πει και σε αλλα θεματα ανομοια πραγματα δε συγκρινονται ουτε ευθεως ουτε πλαγιως.
newtech Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/download/fts/index2.html Για οσους παρελαβαν ή εχουν g1 g2 κτλ. Εγω εκανα update φακο 14-45 και body G1
newtech Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μετά από 20 μέρες που την έχω 1)Video παρα πολύ καλο και φωτογραφίες επίσης 2)Δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλή σε χαμηλό φωτισμό 3)Μου λείπουν μιας k είχα συνηθίσει στο αυτόματο τα , τοπίο , portet και makro.. ίσος κάπως γίνετε να το σετάρω αλλα στο drive πως το λένε δεν τα έχει αυτόματα (αν ξέρει κανεις ας με διαφωτίσει)
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 10 λιρες κατω μολις τωρα 289(-30=259) λιρες, 312 ευρω "τελικη" (διαβαστε το πρωτο ποστ) για 7 ημερες ακομα αν δεν αλλαξει η τιμη. (τελειωνει το προμο 31-5)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα