Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ τρέχει η διεργασία που σε ενδιαφέρει, ανοίγεις Command Prompt (Γραμμή Εντολών) και δίνεις:

tasklist /m
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τρέξω το cpu-z στα ubuntu.

Κατέβασα portable εφαρμογή αλλά μου πετάει driver error δηλ ποιο συγκεκριμένα λέει

The error code 0x102 (258) occured during parsing

μήπως ξέρετε πως θα το κάνω να δουλέξει μέσα απο ubuntu 12.04

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τρέξω το cpu-z στα ubuntu.

Κατέβασα portable εφαρμογή αλλά μου πετάει driver error δηλ ποιο συγκεκριμένα λέει

The error code 0x102 (258) occured during parsing

μήπως ξέρετε πως θα το κάνω να δουλέξει μέσα απο ubuntu 12.04

Γιατι δεν χρησιμοποιεις καποιο εναλλακτικο του ή την κονσολα, για να παρεις οτι πληροφοριες θελεις?

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα από τον Wine emulator το τρέχεις;

Έχω την εντύπωση πως utilities όπως το CPU-Z, επειδή προσπαθούν να προσπελάσουν σε αρκετά χαμηλό επίπεδο το hardware, γενικά δεν παίζουν σωστά με το Wine. Κι εγώ, όπως προτείνει ο Gi0, θα την έψαχνα με εναλλακτικό Linux utility που κάνει την ίδια δουλειά (δεν υπάρχουν και λίγα).

Δημοσ.

Μέσα από τον Wine emulator το τρέχεις;

Έχω την εντύπωση πως utilities όπως το CPU-Z, επειδή προσπαθούν να προσπελάσουν σε αρκετά χαμηλό επίπεδο το hardware, γενικά δεν παίζουν σωστά με το Wine. Κι εγώ, όπως προτείνει ο Gi0, θα την έψαχνα με εναλλακτικό Linux utility που κάνει την ίδια δουλειά (δεν υπάρχουν και λίγα).

Ναι αλλά δεν μου βγάζει τίποτα, εγκατέστησα μια open source εφαρμογή αλλά δεν έχει πολλές πληροφορίες το CPU-G συγγεκριμένα

Gi0 θέλω να τρέχει σε gui μορφή, τις εντολές lshw κτλ τις ξέρω.
  • Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι το εχεις δει και συ, το CPU-G θεωρειται το πληρεστερο εναλλακτικο του CPU-Z, δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια με καποιο αλλο για να σου το προτεινω.

Κανε εαν θελεις ενα κοπο να αναφερεις ποιες πληροφοριες θελεις, τις οποιες δεν εμφανιζει το CPU-G, μηπως και υπαρχει κατι που να καλυπτει τις αναγκες σου σε συνδυασμο με το CPU-G.

• Moderators
Δημοσ.

Να μην ελπίζω δηλ με το cpu-z;

Οχι, για τους λογους που ανεφερε πριν ο parsifal. Ακομα και εαν το τρεξεις μεσω wine (δεν γνωριζω εαν τρεχει), δεν θα παρεις τις πληροφοριες που εμφανιζει η εκδοση των Windows.

Αν μπορέσω να βρω ποιά dll θέλει και τα εγκαταστήσω ίσως να τρέξει τότε.

Οσο απλο και εαν ακουγεται, δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο.

Το κομμάτι που με ενδιαφέρει είναι η μνήμη.

Δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω καποια αλλη λυση, θα πρεπει να περιμενεις ιδεες απο αλλα μελη

Εdit: Ισως να ηταν προτιμοτερο να ζητησεις μεταφορα του thread στο Linux section ή να κανεις εκει την ερωτηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...