Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλησπέρα πως μπορώ να βρώ ποια dll χρησιμοποιεί μια εφαρμογή πχ το cpu-z ?
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ενώ τρέχει η διεργασία που σε ενδιαφέρει, ανοίγεις Command Prompt (Γραμμή Εντολών) και δίνεις: tasklist /m 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τρέξω το cpu-z στα ubuntu. Κατέβασα portable εφαρμογή αλλά μου πετάει driver error δηλ ποιο συγκεκριμένα λέει The error code 0x102 (258) occured during parsing μήπως ξέρετε πως θα το κάνω να δουλέξει μέσα απο ubuntu 12.04
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να τρέξω το cpu-z στα ubuntu. Κατέβασα portable εφαρμογή αλλά μου πετάει driver error δηλ ποιο συγκεκριμένα λέει The error code 0x102 (258) occured during parsing μήπως ξέρετε πως θα το κάνω να δουλέξει μέσα απο ubuntu 12.04 Γιατι δεν χρησιμοποιεις καποιο εναλλακτικο του ή την κονσολα, για να παρεις οτι πληροφοριες θελεις? 1
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέσα από τον Wine emulator το τρέχεις; Έχω την εντύπωση πως utilities όπως το CPU-Z, επειδή προσπαθούν να προσπελάσουν σε αρκετά χαμηλό επίπεδο το hardware, γενικά δεν παίζουν σωστά με το Wine. Κι εγώ, όπως προτείνει ο Gi0, θα την έψαχνα με εναλλακτικό Linux utility που κάνει την ίδια δουλειά (δεν υπάρχουν και λίγα).
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέσα από τον Wine emulator το τρέχεις; Έχω την εντύπωση πως utilities όπως το CPU-Z, επειδή προσπαθούν να προσπελάσουν σε αρκετά χαμηλό επίπεδο το hardware, γενικά δεν παίζουν σωστά με το Wine. Κι εγώ, όπως προτείνει ο Gi0, θα την έψαχνα με εναλλακτικό Linux utility που κάνει την ίδια δουλειά (δεν υπάρχουν και λίγα). Ναι αλλά δεν μου βγάζει τίποτα, εγκατέστησα μια open source εφαρμογή αλλά δεν έχει πολλές πληροφορίες το CPU-G συγγεκριμένα Gi0 θέλω να τρέχει σε gui μορφή, τις εντολές lshw κτλ τις ξέρω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Φανταζομαι το εχεις δει και συ, το CPU-G θεωρειται το πληρεστερο εναλλακτικο του CPU-Z, δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια με καποιο αλλο για να σου το προτεινω. Κανε εαν θελεις ενα κοπο να αναφερεις ποιες πληροφοριες θελεις, τις οποιες δεν εμφανιζει το CPU-G, μηπως και υπαρχει κατι που να καλυπτει τις αναγκες σου σε συνδυασμο με το CPU-G.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 περίμενε θα σου στείλω φωτό Να μην ελπίζω δηλ με το cpu-z; Αν μπορέσω να βρω ποιά dll θέλει και τα εγκαταστήσω ίσως να τρέξει τότε. Το κομμάτι που με ενδιαφέρει είναι η μνήμη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Να μην ελπίζω δηλ με το cpu-z; Οχι, για τους λογους που ανεφερε πριν ο parsifal. Ακομα και εαν το τρεξεις μεσω wine (δεν γνωριζω εαν τρεχει), δεν θα παρεις τις πληροφοριες που εμφανιζει η εκδοση των Windows. Αν μπορέσω να βρω ποιά dll θέλει και τα εγκαταστήσω ίσως να τρέξει τότε. Οσο απλο και εαν ακουγεται, δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο. Το κομμάτι που με ενδιαφέρει είναι η μνήμη. Δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω καποια αλλη λυση, θα πρεπει να περιμενεις ιδεες απο αλλα μελη Εdit: Ισως να ηταν προτιμοτερο να ζητησεις μεταφορα του thread στο Linux section ή να κανεις εκει την ερωτηση σου.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 βρήκα και ένα άλλο τώρα το hard info θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα