secrettboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 paidia anarotiemai an iparxei kanena programmataki me to opoio na mporeis na "ksekolas" ta logia apo ti melodia enos kommatioy mp3 etsi oste na kratas mono ti mousiki.......iparxei.......
The_Seeker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Αυτό που ζητάς φίλε μου γίνεται κόβωντας το εύρος των συχνοτήτων που καλύπτει η ανθρώπινη φωνή. Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς, να ξέρεις πάντως πως, κόβωντας τις συχνότητες αυτές, πιθανόν να έχεις απώλειες και σε άλλους ήχους που βρίσκονται σε αυτό το εύρος, όπως του μπάσου πχ. Τη δουλεία αυτή από όσο ξέρω μπορεί να την κάνει το Cool edit pro.
3DViRuS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Αυτό που ζητάς φίλε μου γίνεται κόβωντας το εύρος των συχνοτήτων που καλύπτει η ανθρώπινη φωνή. Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς, να ξέρεις πάντως πως, κόβωντας τις συχνότητες αυτές, πιθανόν να έχεις απώλειες και σε άλλους ήχους που βρίσκονται σε αυτό το εύρος, όπως του μπάσου πχ. Τη δουλεία αυτή από όσο ξέρω μπορεί να την κάνει το Cool edit pro. me opoio programma kai na to kaneis min perimeneis kanena trelo apotelesma.... iparxei kai to sound forge gia aytin tin douleia alla kai pali.....
seventh_son Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 de prokeitai na vreis kati pou na einai apotelesmatiko.devocalising kanoune ta perissotera programmata, alla to thema einai oti mazi me ta logia pou pali de ta kovoune entelws kovoune kai ti misi mousiki kai to teliko apotelesma einai les kai akous to idio tragoudi na to paizoune kamia mpanta apo indianous.
Dreamstorm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 na ipotheso oti pano kato ta idia ginontai kai sto antitheto??dld apo mousiko kommati na kopseis ti mousiki kai na afiseis mono ta fonitika?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.