alani123321 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Τι εννοεις για τα 8?Εξ'αρχης η μητρικη σου δεν υποστηριζει τα 8.Αυτη ειναι η παλια μου μητρικη http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?cat=Download&os=BIOS&Model=Z75%20Pro3 Αν παρατηρησεις πανω θα δεις οτι αναφερει πως ειναι windows 8 ready.Κατεβα κατω και δες οτι υποστηριξη υπαρχει απο τη εκδοση 1.50.Εχω εναν SSD και 2 HDD.Στον πρωτο εβαλα τα 7 καισε εναν μηχανικο τα 8 απο την 1,10 εκδοση χωρις προβλημα Αυτη ειναι η καινουρια μου μητρικη http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z77-d3hrev_10/download/ Οτι και να επιλεξω ως λειτουργικο στο πεδιο θα μου βγαλει τις ενημερωσεις F18 F19g(beta).Eγω ωστοσο επελεξα 7 Χ64 και κατεβασα την F18.Εκανα το update και εγκατεστησα λειτουργικα με τον ιδιο τροπο οπως και με την παλια μου μητρικη,παλι χωρις προβλημα. Εσυ εισαι εδω http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/K10N78M%20Pro/?cat=Download&os=BIOS Κατεβαζεις την 1.40 η την 1.50 και κανεις το update σου Μολις ειδα οτι η μητρικη σου ειχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων(GeForce 8200).Δοκιμασε την σε μερικα πιο παλια παιχνιδια(BF2,CoDMW2)για να δεις πως παει? πως γινεται να απενεργοποιησω την καρτα μου και να τρεξει το παιχνιδι με την ενσωματωμενη καρτα? Πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι η θερμοκρασια στη καρτα. Κουμπωσες σωστα να παταει η ψυκτρα μετα τη παστα? εισαι σιγουρος για αυτο? θα το ξανακοιταξω..
darkheretic Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Θα δεις για αρχη αν εχεις εγκαταστησει τους drivers.Στη διαχειριση συσκευων στους Προσαρμογεις Οθονης βλεπεις αν ειναι εγκατεστημενοι η οχι.Αν δεν ειναι πηγαινεις εδω(Αsrock)και δοκιμαζεις να κατεβασεις και να εγκαταταστησεις αυτους για τα 7 ελπιζοντας να εγκατασταθουν,για 8 δεν υπαρχουν.Αν δεν εγκατασταθουν αγνοησε τα παρακατω.Να σoυ πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να κατεβασεις αυτους της Nvidia η το VGA.Αν καποιος γνωριζει ας μας πει Μπαινεις στο BIOS και κανεις enable integrated graphics. Μετα στη διαχειριση συσκευων παλι,δεξι κλικ στη 8600,ιδιοτητες,προγραμμα οδηγησης,απενεργοποιηση συσκευης και αντιστοιχα ενεργοποιεις την 8200.Κλεινεις τελειως το πισι(και απο το τροφοδοτικο)και την οθονη και αλλαζεις θεση στο καλωδιο της οθονης,το βαζεις στην αντιστοιχη θυρα της μητρικης σου. Για επαναφορα αποτην διαχειριση παλι κανεις disable την onboard και enable την 8600.Κλεινεις παλι τελειως το πισι και αλλαζεις τα καλωδια οπως τα ειχες.Δεν χρειαζεται να μπεις στο Bios,εκτος κιαν προκυψει καποιο conflict με τις καρτες. Παντως κι εγω πιστευω πως το προβλημα σου εχει να κανει με την καρτα.To κουτι σου σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις πλαινο φουρφουρι?
driftingcris Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο στο λολ. Σε εμενα τουλαχιστον ειναι απο θερμοκρασιες. Μολις η 9800gtx+ μου παει 116 βαθμους lagαρει για λιγο. Σε 2-3 δευτερολεπτα ξεκολαει, και ξανα ξανα ξανα...
rfc Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 η 9800 ετσι ειναι... παει θερμοκρασιες τηξης σιδηρου βαλε καινουργια παστα μηπως την ριξεις μερικους βαθμους παντως 1
LambisElef Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο στο λολ. Σε εμενα τουλαχιστον ειναι απο θερμοκρασιες. Μολις η 9800gtx+ μου παει 116 βαθμους lagαρει για λιγο. Σε 2-3 δευτερολεπτα ξεκολαει, και ξανα ξανα ξανα... whattttttttttttttttttttttttttttttttt? Μας δουλεύεις; Κάνε κανένα καθάρισμα!!!
alani123321 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Επειδη εφυγα απο θεσσαλονικη για το πασχα, δν θα το πισι για να κανω αυτα που λες τωρα..Ομως πηρα την καρτα να την δοκιμασω στο πισι που εχω εδω, αλλα αποτι βλεπω δν ταιριαζει στη μητρικη (αυτη εχω http://www.amazon.com/Platinum-MS-7025-Motherboard-Compaq-GX5050/dp/B000XZ4U9E ..Ξαναεβαλα παστα πιο προσεκτικα και θα ξαναδοκιμασω στη θεσσαλονικη, μετα το πασχα, οταν επιστρεψω. Στο κουτι δν μπαινει πλαινο φουρφουρι σιγουρα.Επισης επειδη το χω πειραξει λιγο το κουτι και δν κουμπωνει τελεια, τον εχω παντα ανοιχτο απτο πλαι..Το ξερω οτι δν ειναι καλο για την ροη του αερα μεστο κουτι, αλλα δν νομιζω οι θερμοκρασιες της καρτας να οφειλονται στοτι ειναι ανοιχτο μερα νυχτα απτο πλαι.
driftingcris Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 η 9800 ετσι ειναι... παει θερμοκρασιες τηξης σιδηρου βαλε καινουργια παστα μηπως την ριξεις μερικους βαθμους παντως Εχω βαλει και παστα και aftermarket ψυκτρα αλλα μια απ τα ιδια. Τεσπα το θεμα ειναι το παιδι και οχι εγω, το οποιο το κοβω να ειναι και αυτος απο θερμοκρασιες whattttttttttttttttttttttttttttttttt? Μας δουλεύεις; Κάνε κανένα καθάρισμα!!! Κομπλε ειναι απο καθαρισμα το εργαλειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα