alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Λοιπον γεια χαρα παιδια! Οπως λεει κ ο τιτλος, μολις βαζω ενα παιχνιδι σε λιγα λεπτα κολαει, μετα ξεκολαει κ ανα 10-20 δευτερολεπτα κολαει-ξεκολαει...εχω δει οτι φτανει μεχρι κ 100% η χρηση του cpu, οταν κολαει!η θερμοκρασια στους πυρηνες ειναι πανω απο 60 κ στην καρτα πανω απο 70 οταν τρεχει ενα game..Κατεβασα το anti-malware και μου βρηκε καμια 10αρια malwares..Εκανα scan και με advanced system care και φαινεται κομπλε απο θεμα ιων το συστημα (εσβησα το avast-free που ειχα).Το προβλημα ομως συνεχιζεται.. Υ.Γ. Κατεβασα πολλα σπασμενα παιχνιδια τον τελευταιο καιρο... Συστημα:amd athlon x2 64 6000+ 8600gt 256mb 3gb ddr2 700 watt psu
grmako Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Έχεις καθαρίσει το εσωτερικό του του υπολογιστή σου τώρα τελευταία ή είναι τίγκα στη σκόνη ?? Επίσης πόσους ανεμιστήρες έχει το μηχάνημα??
alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 το χω καθαρισει προσφατα..εχει εναν ανεμιστηρα! και γραφει στο pc wizard ανεμιστηρας gpu:33%
Grey Warden Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό στο έκανε και παλαιότερα ή τώρα; Και τι παιχνίδια προσπαθείς να παίξεις; Έτσι πήγαινε σε μένα το witcher 2 όταν προσπάθησα να παίξω με μια 4850 1gb.
alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 borderlands 2/cod4 κολαει σιγουρα...απλα αυτα τα παιχνιδια τα παιζε κανονικα πριν λιγες μερες και τωρα αλλαξαν τα πραματα α και σε crysis το ιδιο κολημα και γενικα πιστευω σε καθε παιχνιδι θα το κανει..
Demon Lord Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Θέμα hardware μάλλον είναι... εγώ έπαιζα crysis 1 και warhead με φουλ γραφικά σε 1680χ1050 και με κάρτα hd4850 512Mb... ΕΠίσης, το avast για ποιο λόγο το έσβησες; Μια χαρά antivirus είναι και από τα καλύτερα free που κυκλοφορούν... Αν το έβγαλες για κάποιο άλλο με full protection τότε πάω πάσο εννοείται...
Grey Warden Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το avast έχει ΄΄κατηγορηθεί΄΄ για παγώματα οθόνης σε παιχνίδια αλλά στη προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού το πρόβλημα είναι διαφορετικό. Εφόσον έπαιζες τα παιχνίδια αυτά καλά πριν λίγες μέρες, κάτι άλλο παίζει.
Demon Lord Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το avast έχει ΄΄κατηγορηθεί΄΄ για παγώματα οθόνης σε παιχνίδια... Σοβαρά; Πρώτη φορά το ακούω... το έχω αρκετό διάστημα και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θα βαλω το avg..καμια προταση για το τι να κανω??
darkheretic Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το πιο πιθανο να ειναι θεμα hardware,θα σουλεγα ομως να αποκλεισεις και το θεμα software πρωτα κι εφοσον βρηκες mallwares.Ενημερωσε κι εγκατεστησε drivers της gpu,το ιδιο κανε και για το directx μ,αυτο http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Tσεκαρε την κατασταση του σκληρου. Απο hardware τι εχεις?εννοω μνημες,μαρκα τροφοδοτικου κλπ
alani123321 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εχω κανει update σε drivers και σε directx, αλλα δεν..στν σκληρο εχω 13gb(απο 164) και 10gb(απο 70) ελευθερα στα 2 κομματια που ναι χωρισμενος..Πριν λιγες μερες στο κυριο δισκο ειχα και 22 gb ελευθερα κ παλι κολουσε.. psu: powertech atx-700W RAM: http://oi37.tinypic.com/ip6vy1.jpg windows 8 32 bit εχω
coolerman Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ανέβασε screenshoot απο hdsentinel όπως αναφέρει ο darkheretic για υγεία σκληρού δισκού
alani123321 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 στη γενικη επισκοπηση μου λεει οτι ειναι αριστη η κατασταση του δισκου! http://oi38.tinypic.com/157hmcn.jpg
darkheretic Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Η υγεια του σκληρου σου ειναι μια χαρα,η θερμοκρασια του ειναι λιγακι τσιμπημενη.Δεν λεω οτι αυτο ειναι το προβλημα ομως πρεπει να το προσεξεις ειδικα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι και πολυ πιθανο στη μεταφορα καποιου μεγαλου αρχειου να ανεβει κι αλλο. Καποιοι με προβληματα σαν το δικο σου αναφερουν πως με ενα απλο defrag στο σκληρο το προβλημα τους διορθωθηκε.Συστηνεται γενικα το 10-15% του σκληρου σου να ειναι free. Επισης δοκιμασε να κανεις bios reset με την μπαταρια που ειναι πανω στη μητρικη πλακετα.Τη βγαζεις και την ξαναβαζεις σε 15 λεπτα(με κλειστο το πισι εννοειτε,το καλωδιο τροφοδοσιας εκτος,πατησε και το start 2-3 φορες να αποφορτισει,πιασε και κατι μεταλικο που ακουμπαει στο πατωμα,πριν βαλεις χερι στο hardware). Βγαλε την μια μνημη και μεινε με τη αλλη(τα 2 γιγα) και δες αν σου κανει τα ιδια Αν εχεις την δυνατοτητα,την καρτα γραφικων στο χερι και σε ενα φιλο σου,αδερφο σου για να δεις αν και στο πισι του υπαρχει η ιδια συμπεριφορα.(Εναλλακτικα μπορεις να τρεξεις το furmark για να την τσεκαρεις) Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο στο συστημα σου,αυτο που εχεις δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο.Εδω εναλλακτικα θα μπορουσες να στρεσαρεις το τροφοδοτικο σου με το OCCT δεν θα το συνιστουσα ομως γιατι αν παραδωσει πνευμα δεν ξερεις τι αλλο θα παρει μαζι του.
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Αυτο με το avast και τα παιχνιδια ειναι και λιγο...... you koyf me man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα