Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είχα βάλει τον υπολογιστή μου σε αδρανοποίηση και μόλις πήγα να τον ξανανοίξω ,έπεσε η ασφάλεια (επιμέρους όχι όλες) του γενικού και κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο στο τροφοδοτικό για να πάρει εμπρός ,πέφτει η ασφάλεια και κάνει ένα τσαφ το τροφοδοτικό. Πιστεύω πως έχει χαλάσει το τροφοδοτικό ας ελπίζουμε πως δεν παρέσυρε στα χαμό του και άλλα περιφερειακά.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και έχω μείνει χωρίς βασικό υπολογιστή

Δημοσ.

ναι το έκανα από την στιγμή που άνοιξα την ασφάλεια δουλέψαν όλες οι συσκευές εκτός από το πσ που του καήκε μάλλον το τροφοδοτικό....

Δημοσ.

Βγαλτο φιλε απο τον υπολογιστη σου.Αν εχεις φιλο ο οποιος διαθετει ενα καλυτερο τροφοδοτικο παρτο και δοκιμασε να δεις αν εχει καει τπτ αλλο απο τον υπολογιστη.

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

καλυτερα να δοκιμασεις με κανα φθηνιαρικο τροφοδοτικο πρωτα να δεις αν ανοιγει διοτι ενδεχεται να σου εχει βραχυκυκλωσει την μητρικη και να σου ξανακαψει το δανεικο. Μου εχει τυχει αυτο να ξερεις

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι βραχικυκλώνει το τροφοδοτικό γιατί μας λέει ότι άκουγετε από κει η σπίθα... Καλύτερα να βγάλεις το τροφοδοτικό και να δεις μήπως έρχετε τίποτα σε επαφή...καθαρίσε του και την σκόνη άμα έχει

Δημοσ.

Αυτο λεω, αν ακουει σπιθα, τοχει στειλει ηδη..... και πιθανως να εχει στειλει κιαλλα. Πιθανως λεω.......... για να μην αγχωνομαστε

Δημοσ.

οκ παιδιά θα το πάω για εγχείριση την πέμπτη ,ας ελπίζουμε πως δεν θα αποβιώσει ο ασθενής.... ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά

Δημοσ.

οκ παιδιά θα το πάω για εγχείριση την πέμπτη ,ας ελπίζουμε πως δεν θα αποβιώσει ο ασθενής.... ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά

Και πάρε καλύτερα ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Έχεις και εσύ πρόβλημα με την τάση ρεύματος σαν και εμένα.

Άτιμη ΔΕΗ μόνο  χαράτσια ξέρεις να παίρνεις

Δημοσ.

Και πάρε καλύτερα ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Έχεις και εσύ πρόβλημα με την τάση ρεύματος σαν και εμένα.

Άτιμη ΔΕΗ μόνο  χαράτσια ξέρεις να παίρνεις

To χαράτσι δεν το παίρνει η ΔΕΗ μη λέμε κι ότι να 'ναι...

Δημοσ.

ποιο αγόρασες ?

δυστυχώς έβαλα ένα Premier 550w που είχα πρόχειρο μιας και δεν παίζαν φράγκα....

Δημοσ.

δυστυχώς έβαλα ένα Premier 550w που είχα πρόχειρο μιας και δεν παίζαν φράγκα....

καλύτερα πάρε ένα Corsair CX500 V2 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (όταν βρείς money :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...