sintalkas Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Παιδιά είχα βάλει τον υπολογιστή μου σε αδρανοποίηση και μόλις πήγα να τον ξανανοίξω ,έπεσε η ασφάλεια (επιμέρους όχι όλες) του γενικού και κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο στο τροφοδοτικό για να πάρει εμπρός ,πέφτει η ασφάλεια και κάνει ένα τσαφ το τροφοδοτικό. Πιστεύω πως έχει χαλάσει το τροφοδοτικό ας ελπίζουμε πως δεν παρέσυρε στα χαμό του και άλλα περιφερειακά. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και έχω μείνει χωρίς βασικό υπολογιστή
xristosk Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 δοκίμασες να βάλεις και καμιά άλλη συσκευή στην συγκεκριμένη πρίζα να δεις μήπως έχει και αυτή πρόβλημα?
sintalkas Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ναι το έκανα από την στιγμή που άνοιξα την ασφάλεια δουλέψαν όλες οι συσκευές εκτός από το πσ που του καήκε μάλλον το τροφοδοτικό....
xristosk Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 άστο στην άκρη το τροφοδοτικό μην πάρεις καμιά φωτιά
ssns Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Βγαλτο φιλε απο τον υπολογιστη σου.Αν εχεις φιλο ο οποιος διαθετει ενα καλυτερο τροφοδοτικο παρτο και δοκιμασε να δεις αν εχει καει τπτ αλλο απο τον υπολογιστη. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 καλυτερα να δοκιμασεις με κανα φθηνιαρικο τροφοδοτικο πρωτα να δεις αν ανοιγει διοτι ενδεχεται να σου εχει βραχυκυκλωσει την μητρικη και να σου ξανακαψει το δανεικο. Μου εχει τυχει αυτο να ξερεις
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εγώ νομίζω ότι βραχικυκλώνει το τροφοδοτικό γιατί μας λέει ότι άκουγετε από κει η σπίθα... Καλύτερα να βγάλεις το τροφοδοτικό και να δεις μήπως έρχετε τίποτα σε επαφή...καθαρίσε του και την σκόνη άμα έχει
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτο λεω, αν ακουει σπιθα, τοχει στειλει ηδη..... και πιθανως να εχει στειλει κιαλλα. Πιθανως λεω.......... για να μην αγχωνομαστε
sintalkas Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 οκ παιδιά θα το πάω για εγχείριση την πέμπτη ,ας ελπίζουμε πως δεν θα αποβιώσει ο ασθενής.... ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 οκ παιδιά θα το πάω για εγχείριση την πέμπτη ,ας ελπίζουμε πως δεν θα αποβιώσει ο ασθενής.... ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά Και πάρε καλύτερα ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έχεις και εσύ πρόβλημα με την τάση ρεύματος σαν και εμένα. Άτιμη ΔΕΗ μόνο χαράτσια ξέρεις να παίρνεις
sintalkas Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 παιδιά έβαλα άλλο τροφοδοτικό και δούλεψε μια χαρά ,ευχαριστώ...
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και πάρε καλύτερα ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έχεις και εσύ πρόβλημα με την τάση ρεύματος σαν και εμένα. Άτιμη ΔΕΗ μόνο χαράτσια ξέρεις να παίρνεις To χαράτσι δεν το παίρνει η ΔΕΗ μη λέμε κι ότι να 'ναι...
sintalkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ποιο αγόρασες ? δυστυχώς έβαλα ένα Premier 550w που είχα πρόχειρο μιας και δεν παίζαν φράγκα....
AMD Expert Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δυστυχώς έβαλα ένα Premier 550w που είχα πρόχειρο μιας και δεν παίζαν φράγκα.... καλύτερα πάρε ένα Corsair CX500 V2 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (όταν βρείς money )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα