Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδιά η μηχανή είναι φοβερή, έχω δοκιμάσει μια ακριβότερη Philips και μια Panasonic και δεν έχουν καμία σχέση. Δεν χρειάζεται λίπανση ποτέ και δεν αφήνει και μουστάκι αλά Χίτλερ όπως οι περισσότερες! Τα περι λιπανσης ειναι λιγο μυθος. Ολες οι μηχανες χρειαζονται λιπανση. Μια καλη Philips που εχει ο μπαρμπερης/κουρεας μου και εχει 150 ευρω μου κανει το καλυτερο τριμαρισμα και ξυρισμα που εχω δει σε μηχανη και ο τυπος την λυνει και την καθαριζει/λιπαινει 1 φορα το μηνα. Οταν του ειπα τα περι μη λιπανσης και λεπιδα τιτανιου και αλλα ωραια γελαγε. Μου προτεινε να του παω τη δικια μου για λυσιμο και λιπανση οπως και εκανα (καθως δεν με νοιαζει η εγγυηση της υστερα απο 3 χρονια συν του οτι εχει μικρο κοστος επαναγορας καινουρια). Το αποτελεσμα εκπληκτικο. Η μηχανη ειχε να τριμαρει και να ξυρισει ετσι απο οταν ηταν του κουτιου το 2010. Δεν λεω οτι δεν θα συνεχιζε να δουλευει πριν, απλα το καθαρισμα και η λιπανση την ανανεωσαν και το καταλαβαινω και στον ηχο του "μοτερ" της που ειναι πιο ζωντανος (σαν να ξεμπουκωσε). Εννοειται οτι με το λυσιμο της βγηκε πολυ μακα και τριχα απο μεσα που με το πινελακι της μονο δεν μπορεις να την απομακρυνεις. Μονος μου δεν θα το επιχειρουσα, για αυτο αφησα αυτο που το κανει στις μηχανες του συχνα και ξερει τι παει που και πως να γινει σωστα η ολη δουλεια. Οταν καποιος το κανει με κλειστα ματια και ψειρισμα σε μηχανες των 150-200 ευρω, δεν θα κολλησω να κανει και την δικια μου των 17 λιρων. 2
MasterX Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχω μια BlueSky ρευματος αγορασμενη απο Μαρινοπουλο πριν αρκετα χρονια.. Στην αρχη ειχε και ενα υγρο για λιπανση αλλα οταν τελειωσε δεν πηρα αλλο και δεν ξαναεκανα λιπανση απο τοτε.. Κανει δουλεια αλλα σιγουρα θα ηταν καλυτερα με λιπανση. Με τι γινεται σωστη λιπανση και που θα το βρω; Επειδη εχει σπασει ενα κομματακι απο το πλαστικο που καθοριζει το υψος κοπης, πρεπει να το κραταω με το χερι και με δυσκολευει λιγο..οποτε καλο ειναι να παρω μια καινουργια πλεον.. Και αφου αυτη λετε οτι ειναι καλη μαλλον θα την προτιμησω..ισως περιμενω λιγο για καλυτερη τιμη. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SV1EOD Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για τα κατω ακρα ειναι καλη? (@@) Θα απαντησει κανεις στον ανθρωπο να λυθει και η δικη μου απορια;
Sebu Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ειναι beard trimmer οχι full body trimmer, νομιζω ειναι ξεκαθαρο και αν διαβασει καποιος τον τιτλο και την περιγραφη του Αμαζον και τα σχολια μεχρι τωρα.
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχω μια BlueSky ρευματος αγορασμενη απο Μαρινοπουλο πριν αρκετα χρονια.. Στην αρχη ειχε και ενα υγρο για λιπανση αλλα οταν τελειωσε δεν πηρα αλλο και δεν ξαναεκανα λιπανση απο τοτε.. Κανει δουλεια αλλα σιγουρα θα ηταν καλυτερα με λιπανση. Με τι γινεται σωστη λιπανση και που θα το βρω; Επειδη εχει σπασει ενα κομματακι απο το πλαστικο που καθοριζει το υψος κοπης, πρεπει να το κραταω με το χερι και με δυσκολευει λιγο..οποτε καλο ειναι να παρω μια καινουργια πλεον.. Και αφου αυτη λετε οτι ειναι καλη μαλλον θα την προτιμησω..ισως περιμενω λιγο για καλυτερη τιμη. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ REMINGTON HC5150 σε προσφορα 19ε (απο 26).. λεει τιποτα σε σχεση με αυτη του θεματος; λεει κουρευτικη ομως.. εχει διαφορα απο το beard trimmer; βασικα τη θελω για το μουσακι/γενια ... συνηθως τα αφηνω στυλ "3 ημερων" (τα παιρνω με αυτη που εχω τωρα στη μικροτερη σκαλα 3mm)
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ REMINGTON HC5150 σε προσφορα 19ε (απο 26).. 26 ευρω λεει.
MasterX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μου ηρθε newsletter απο e-shop που με κωδικο 1334 εως 9/11 το βγαζει 19ε. πατωντας το λινκ μου βγαζει το 26 διεγραμμένο και διπλα 19ε. δεν το βγαζει σε ολους ετσι; λεει στη περιγραφη: Απόκτησε μια νέα, υψηλής τεχνολογίας μηχανή κουρέματος για τα μαλλιά! και 15 μήκη κοπής από 1mm έως 42mm οποτε τελικα ποια η διαφορα "μηχανη κουρεματος" και beard trimmer ? κανουν την ιδια δουλει ή μου διαφευγει κατι; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από MasterX
basilis5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εγω την εχω πατησει και πηρα μια κουρευτικη για τα γεννια, και δεν βολευει στο μουστακι γιατι τα προστατευτικα πλαστικα που δινουν σχημα κτενας, ειναι αρκετα μακρυα απο τις λεπιδες για να φτασει και να τριμαει το μουστακι! βρισκει στην μυτη γαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις