Προς το περιεχόμενο

[Beard trimmer] Remington MB320C 24 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για τριμάρισμα γενιών, μια μηχανή με πολύ καλές κριτικές! επαναφορτιζόμενη

Amazon

Skroutz

post-121954-0-08930000-1366662453_thumb.jpg

24 ευρώ (με Free Supersave ...το στέλνει και μόνο του free)

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την αγόρασα πριν 6 μήνες στην ίδια σχεδόν τιμή (μισή λίρα πάνω βασικά). Απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

καλη φαινεται, αλλα προσωπικα νομιζω οτι με βολευει καλυτερα μια ρευματος.. να μην ασχολουμαι με φορτιση..

καθε ποτε τη φορτιζετε;

Δημοσ.

λοιπον την εχω κι'εγω κοντα στο 6μηνο,πριν ειχα 2 philips εχω να ξυριστω κανα 2 χρονια. Απλα παιρνω τα γενια χωρις το πλαστικο καλυμα δηλαδη οσο πιο κοντα γινετε. Για την μπαταρια εχω να πω οτι οπως ηρθε απο την αγγλια μου κρατησε κανα 2 μηνες περιπου,μιλαμε για μεγαλη διαρκεια,ασε που εχει λαμπακι και ετσι σε ενημερωνει.Με το που δεις το λαμπακι εχει αρκετα ξυρισματα ακομη. Το μονο αρνητικο που εχω δει ειναι,οτι χωρις τον ρυθμιστη εαν δεν προσεχεις μπορει να κοψει,η phlips ηταν ποιο φιλικη σε αυτο το σημειο αλλα ειχε 5 φορες μικροτερη μπαταρια. α και το καλο ειναι οτι δουλευει ενω φορτιζει τα αλλα 2 τριμμερ που ειχα δεν το κανανε αυτο,αρα δεν μενεις με τιποτα(δηλαδη ειναι και ρευματος οπως το λες).

Δημοσ.

Η μπαταρία κρατάει τόσο πολύ που δε θυμάσαι πότε φόρτισες την προηγούμενη φορά. Μετριέται κυριολεκτικά σε μήνες.

@dreaming οι κουρευτικές τι σχέση έχουν με το beard trimmer?

Δημοσ.

το beard trimmer τι διαφορά έχει απο μία κουρευτική πχ?

δεν κάνουν την ίδια δουλειά?

ρωτάω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως οι κουρευτικές μπορούν να διαχειριστούν πολύ περισσότερη τρίχα, γι' αυτό έκανα το σχόλιο. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω trimmer σε μαλλί. Κάνω λάθος;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά η μηχανή είναι εκπληκτική. Την έχω περίπου ένα χρόνο, την είχα αγοράσει από amazon. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! 

Δημοσ.

Έχω την ίδια αγορασμένη από Amazon εδώ και 2-3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Στο θέμα της μπαταρίας σίγουρα εξαρτάται από την χρήση που της κάνεις (πχ άλλο το να περνάς όλο το πρόσωπο 2-3 φορές για σωστή δουλειά και άλλο ένα σημείο) και από τον τρόπο που φέρεσαι στην μπαταρία. Πρέπει να ξεφορτίζει τελείως και να την ξαναφορτίζεις. Σϊγουρα η διάρκειά της δεν μετριέται σε μήνες! :unsure:

Κατά τα άλλα όντως οι κουρευτικές διαχειρίζονται περισσότερο μαλλί αλλά υστερούν στις λεπτομέρειες και στην ευχρηστία που θα ήθελες από το trimmer.

Δημοσ.

Την εχω 3 χρονια τη συγκεκριμενη Remington και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Την ειχα παρει σε αντιστοιχη προσφορα του Αμαζον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...