dolph Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω κινητό (έχω ένα Blackberry 9700 bold) και το σκέφτομαι και το σκέφτομαι και δουλειά να 'χουμε να κάνουμε Στο Blackberry μου αρέσει που έχω άμεση εικόνα των emails χωρίς να τα κατεβάζω, αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα άλλα κινητά (Android, iPhone, WP) σε αυτόν τον τομέα. Με δεδομένο ότι η χρήση emails είναι βασικότατη για τις ανάγκες μου, τί θα προτείνατε; (Και σε high end, αλλά και οικονομικότερη επιλογή αν είναι κάτι αξιοπρεπές). Τα άλλα κινητά πώς δουλεύουν με τα emails; Πρέπει να τα κατεβάζεις και να περιμένεις πότε θα κατέβουν; Μπορείς να έχεις αντίστοιχη εικόνα με του Blackberry, δηλαδή να βλέπεις στην οθόνη ότι έχεις νέα emails, και να πατάς ένα κουμπί και για να τα δεις; Ευχαριστώ!
headbanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 για ακριβώς τον ίδιο λόγο επέλεξα ένα Note2 και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. δεν με κουράζει, και όλοι οι λογαριασμοί κάνουν Push instantly. τώρα δεν ξέρω τι παίζει με τις χρεώσεις ιντερνετ στην Ελλάδα για αυτό το σκοπό.
dolph Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ headbanger! Πολύ μεγάλο βλέπω ότι είναι αυτό το Note 2 (κα δεν το λες και φτηνό φυσικά). Άλλες επιλογές;
panos_aliartos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Τι λες για το bb torch 9860;;;σταθερη αξια...ειδικα για mail...ξερεις φανταζομαι σαν κατοχος bb...
nikoskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω κινητό (έχω ένα Blackberry 9700 bold) και το σκέφτομαι και το σκέφτομαι και δουλειά να 'χουμε να κάνουμε Στο Blackberry μου αρέσει που έχω άμεση εικόνα των emails χωρίς να τα κατεβάζω, αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα άλλα κινητά (Android, iPhone, WP) σε αυτόν τον τομέα. Με δεδομένο ότι η χρήση emails είναι βασικότατη για τις ανάγκες μου, τί θα προτείνατε; (Και σε high end, αλλά και οικονομικότερη επιλογή αν είναι κάτι αξιοπρεπές). Τα άλλα κινητά πώς δουλεύουν με τα emails; Πρέπει να τα κατεβάζεις και να περιμένεις πότε θα κατέβουν; Μπορείς να έχεις αντίστοιχη εικόνα με του Blackberry, δηλαδή να βλέπεις στην οθόνη ότι έχεις νέα emails, και να πατάς ένα κουμπί και για να τα δεις; Ευχαριστώ! Έχω κάνει εκτεταμένη χρήση Galaxy S, Blackbery 9800, iPhone. Σαν το BB όσον αφορά τα e-mail δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο. Θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια το Bold 9900 ή το καινούριο Q10 μιας και το psysical keyboard το λάτρεψα. Ωστόσο η επιλογή ενός phablet όπως το Note δεν είναι άσχημη, αλλά δεν έχει την ευκολία και αμεσότητα του ΒΒ για χειρισμό με το ένα χέρι και γρήγορα. Το S-pen κάνει ωραίες προεπισκοπήσεις χωρίς να χρειάζεται να μπεις στο mail, αλλά το γεγονός πως χρησιμοποιείς και τα δυο σου χέρια το καθιστά χρηστικό υπό συνθήκες. Κατά τ' άλλα είναι μαγεία! Σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζα το iPhone 5.
dolph Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Πάνο και Νίκο! Σχετικά με τα Galaxy S και iPhone 5, πώς λειτουργούν στα email; Χρειάζεται να τα κάνεις download κάθε φορά ή κατεβαίνουν αυτόματα όπως στο BB; Αν χρειάζεται να γίνουν download, παίρνει ώρα; ενικότερα, είναι εύχρηστα στην χρήση email;
Chrisigia Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 i-Phone αν έχεις το κεφάλαιο και την πόρωση
vasilis123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Πάνο και Νίκο! Σχετικά με τα Galaxy S και iPhone 5, πώς λειτουργούν στα email; Χρειάζεται να τα κάνεις download κάθε φορά ή κατεβαίνουν αυτόματα όπως στο BB; Αν χρειάζεται να γίνουν download, παίρνει ώρα; ενικότερα, είναι εύχρηστα στην χρήση email; σε iphone με την εφαρμογή που εχει απο μόνο του ερχονται μονα τους και οταν εισαι συνδεδεμένος σε wifi. (για 3g δεν ξερω τι παιζει, δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα ). Απο τη στιγμη που θα έρθει, αποθηκεύετε και μπορεις να το διαβασεις χωρίς να ειναι συνδεδεμένο στο internet το iphone.
dolph Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 σε iphone με την εφαρμογή που εχει απο μόνο του ερχονται μονα τους και οταν εισαι συνδεδεμένος σε wifi. (για 3g δεν ξερω τι παιζει, δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα ). Απο τη στιγμη που θα έρθει, αποθηκεύετε και μπορεις να το διαβασεις χωρίς να ειναι συνδεδεμένο στο internet το iphone. Δηλαδή σαν το push της ΒΒ. Υποθέτω προγραμματίζεται εύκολα και με το απλό internet του κινητού, σωστά; (και όχι μόνο με το wi-fi) Και να υποθέσω ότι αντίστοιχα μπορούν να τσεκάρουν και να κατεβάζουν συνέχεια emails και τα Android, σωστά; Έχετε υπ' όψιν αν το κόστος του internet βγαίνει μεγάλο μετά; (Δηλαδή αν το έχεις συνεχώς ανοιχτό να κατεβάζει emails). (Το λέω επειδή στο BB δεν έχεις ογκοχρέωση, αλλά μια flat τιμή χρήσης του) Ευχαριστώ!
vasilis123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δηλαδή σαν το push της ΒΒ. Υποθέτω προγραμματίζεται εύκολα και με το απλό internet του κινητού, σωστά; (και όχι μόνο με το wi-fi) Και να υποθέσω ότι αντίστοιχα μπορούν να τσεκάρουν και να κατεβάζουν συνέχεια emails και τα Android, σωστά; Έχετε υπ' όψιν αν το κόστος του internet βγαίνει μεγάλο μετά; (Δηλαδή αν το έχεις συνεχώς ανοιχτό να κατεβάζει emails). (Το λέω επειδή στο BB δεν έχεις ογκοχρέωση, αλλά μια flat τιμή χρήσης του) Ευχαριστώ! δεν εχω δουλέψει ποτε ΒΒ και δεν μπορώ να σου πω αν ειναι ακριβός ίδιο το push. Ναι, λογικά το ίδιο θα γίνετε και με 3g, αλλα δεν ξέρω τι παιζει με τις χρεώσεις εκει, αν και σε συμβόλαιο έχουν προγράμματα με μεγάλο όγκο data οπότε δε νομίζω να εχεις καποιο πρόβλημα με τις χρεώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα