efaki23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω μπει τωρα στο τριπακι να ψαχνω soft για Mountain Lion αλλα απο τα γνωστα σιτες δεν βρησκεις και πολλα πολλα.... εαν εχετε καπια σιτες να μου προτεινετε?
efaki23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Υeap, ενα καλο για αρχη ευχαριστο αδερφε αλλα το app store το ξερει και η Γιαγια μου. Εγω ελεγα εαν καποιος εχει να προτηνει αξιοπιστο σιτε για downloads softs/games για λειτουργικο συστημα OSx 10.8
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ευχαριστο αδερφε αλλα το app store το ξερει και η Γιαγια μου. Η γιαγια σου εχει διαβασει τους κανονες του forum στο οποιο ποσταρεις? Εγω ελεγα εαν καποιος εχει να προτηνει αξιοπιστο σιτε για downloads softs/games για λειτουργικο συστημα OSx 10.8 Πιο αξιοπιστο απο το app store δυσκολα. Για παιχνιδια συγκεκριμενα μπορεις να περασεις και μια βολτα απο το steam.
efaki23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν είδα πουθενά στους κανόνες να λέει " Δείξε την εξυπνάδα σου " εγώ έκανα ερώτηση , θα μπορούσες και με προσωπικό μήνυμά να απαντήσεις.. Thanks btw...
darklordvader77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Οι κανόνες το λένε ρητά πως απαγορεύονται όποιες ερωτήσεις έχουν να κάνουν με Warez Sites.. Google is your friend... (δε στο λεω ειρωνικά, απλά μην ψάχνεις εδώ, δε πρόκειται να πάρεις απάντηση)
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν είδα πουθενά στους κανόνες να λέει " Δείξε την εξυπνάδα σου " εγώ έκανα ερώτηση , θα μπορούσες και με προσωπικό μήνυμά να απαντήσεις.. Μια και θελεις, ας το ψειρισουμε το θεμα. Τις εξυπναδες τις αρχισες εσυ με την αναφορα στη γιαγια σου. Δεν ανεφερες πουθενα οτι γνωριζεις το appstore. Σου εδωσα λοιπον το πιο αξιοπιστο και το πιο πληρες site για να κατεβαζεις προγραμματα για το OSX. Εχεις καποια ενσταση σ αυτο? Το οτι το ξερεις, δεν μου λεει απολυτως τιποτα απο τη στιγμη που δεν το αναφερεις στην ερωτηση σου. Ειμαι σιγουρος πως πραγματα που εσυ θεωρεις προφανη, καποιος αλλος δεν τα γνωριζει. Ηint: Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις πως δεν μπορεις να κανεις/περιμενεις αναφορες σε warez, αλλα φευ. Παμ' παρακατω. Στο δευτερο post μου, σου προτεινω και δευτερο τροπο μεσω του οποιου θα εχεις αξιοπιστη προσβαση σε παιχνιδια για OSX. Και εδω βλεπεις κατι μεμπτο? Εαν και παλι τον γνωριζει η γιαγια σου ή καποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο, θα επρεπε και παλι να το αναφερεις, προκειμενου να λαβεις απαντηση στα δικα σου πλαισια. Thanks btw... Nα σαι καλα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις