haris013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 και πως βλεπουνε αμαν τους το παω σκετο κραταει μνημη ο επεξεργαστης? για μακάκες τους έχεις? είπαμε κάποια πράγματα αλλά δεν βάζεις μυαλό,ΚΑΘΕ πράμα στον καιρό του,ασχολήσου με τίποτα άλλο,παίξε μπάλα,βγες έξω ΞΕΚΩΛΑ,κάνε πράγματα της ηλικίας σου(και στο λέω πολύ καλοπροαίρετα,δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 την ενσοματομενη καρτα γραφικων μπορω να την κλοκαρω?Και το τροφοδοτικό μπορείς να κλοκάρεις. Μη με ρωτάς πως, θα βρεις εσύ τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πηγε να κανει κατι σοβαρο ο zap και ηρθε ο bade και το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πηγε να κανει κατι σοβαρο ο zap και ηρθε ο bade και το... Στεναχωριεσαι που δεν τον προλαβες εσυ εεε?? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 το stop error detected τι σημενει στο occt ?κανω τεστ και μετα απο λιγο σταματαει και μου λεει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Οτι είναι ετοιμο να καει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ποσταρω επειδη εβαλα μια καινουργια ψυκτρα, μια Arctic cooling freezer pro 7..... στα 20 ευρω παιδες στον 3570Κ και σε idle εχω 10 βαθμους κατω ενω σε prime δε ξεπερασε τους 60, αν και 3 pipes μονο. Ειναι και εξαιρετικα αθορυβη. ΕΙμαι σχετικα χαμηλα στα 3.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 10 σε idle λιγο δυσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 40-44 ειχα με τη μαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 α συγνωμη ελεγες 10 βαθμους κατω συγνωμη ... νομιζα οτι ελεγες οτι ειχες 10 βαθμους σε idle .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα