rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 πειρα αλλη μητρικη αυτην http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77A- GD55-s-1155-Z77-DDR3-Z77A-GD55.htm και δεν εχει κοντα πυκνοτες οποτε εχει ακουμπισει σωστα παστα εβαλα 2 κοκους περιπου οταν κανω τεστ και το νερο ζεστενετε γυρο στους 40 βαθμους οποτε τραβει την θερμοτητα Ετσι αγορι μου. Ενας μεγαλος overclocker σαν εσενα μονο με z77 παιζει. Κοιτα μη χυσεις κανα λιτρο παραφλου παλι πανω της. Αντε καλοριζικη ναναι αυτη....... μπαγασακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77A-GD55-s-1155-Z77-DDR3-Z77A-GD55.htm καλη ειναι νομιζω κανεις λαθος εγω με αεροψυχτρα (οχι στοκ) που ου την ειχε βαλει το πλαισιο σε 3,8 και ανεβικε 6 βαθμους (32) σε ilde και δεν ειχα πειραξει βολτ bade τρολαρα αν το καταλαβες μιας και δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τα λεγομενα του τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 bade τρολαρα αν το καταλαβες μιας και δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τα λεγομενα του τοπικ και σε ανοτερα Ετσι αγορι μου. Ενας μεγαλος overclocker σαν εσενα μονο με z77 παιζει. Κοιτα μη χυσεις κανα λιτρο παραφλου παλι πανω της. Αντε καλοριζικη ναναι αυτη....... μπαγασακο. ευχαριστω τελος, ποια την εβαλα μονο με το μπλοκ να δω τι γινετε παλι και παραλιλα τις θερμοκρασιες και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 O zapee995 έκανε μια σοβαρή προσπάθεια οπότε θα πρότεινα να μην χαλάσει κι αυτό το θέμα λόγω bade, gamerhd ή όποιου άλλου της ίδια συνομωταξίας. Για να τα ακούω εγώ ο ίδιος το γράφω βέβαια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 την ενσοματομενη καρτα γραφικων μπορω να την κλοκαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ο λογος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τωρα δεν εχω και θα αργησω να παρω (καλοκαιρι) και παω να βαλω το avatar για να δω τι γραφικα συκονει και δεν μου το αιζει οπως και το λαπτοπ μου λογο καρτας γραφικων δεν μου το παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πρεπει να βρεις ενα τροπο να το παιζεις τοτε. Με to afterburn δε γινεται τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 για όνομα μην καταστρέφετε το πολύ καλό thread του ts. βέβαια για κάποιον αρχάριο θα είναι λίγο δυσνόητα όπως και για κάποιον ποιο έμπειρο θα είναι γνωστά αλλά +1 γιατί μετράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πρεπει να βρεις ενα τροπο να το παιζεις τοτε. Με to afterburn δε γινεται τπτ? το εβαλα δεν ανοιγει γιατι θελει το προγραμα της καρτας αλλα το εχω βαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 για όνομα μην καταστρέφετε το πολύ καλό thread του ts. βέβαια για κάποιον αρχάριο θα είναι λίγο δυσνόητα όπως και για κάποιον ποιο έμπειρο θα είναι γνωστά αλλά +1 γιατί μετράει Thanks! Ξερεις τι γινεται? Πολλες φορες οταν γραφω, προσπαθω να τα διαβαζω σαν ενας απλος αναγνωστης. Αλλα δε μπορω να το δω ετσι και παντα το βλεπω και το καταλαβαινω επειδη το γραφω εγω. Αυτο ωφειλεται σε δυο λογους. Ή δε μπορω να μεταφερω ευκολα τις γνωσεις ή το θεωρω ευκολο επειδη τα γνωριζω . Ισως στην ουσια το θεμα να ζυγιζεται καπου στη μεση. Παρ'ολα αυτα πιστευω οτι με αρκετο διαβασμα και κανα δυο μερες να δεσουν στο κεφαλι, μια χαρα θα βγει το αποτελεσμα. Αυτα! το εβαλα δεν ανοιγει γιατι θελει το προγραμα της καρτας αλλα το εχω βαλει Σε sandy bridge, ακομα και overclock να κανεις στο 35%, το μονο που θα δεις θα ειναι μια βελτιωση 10% το πολυ. Οποτε τσαμπα κοπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Thanks! Ξερεις τι γινεται? Πολλες φορες οταν γραφω, προσπαθω να τα διαβαζω σαν ενας απλος αναγνωστης. Αλλα δε μπορω να το δω ετσι και παντα το βλεπω και το καταλαβαινω επειδη το γραφω εγω. Αυτο ωφειλεται σε δυο λογους. Ή δε μπορω να μεταφερω ευκολα τις γνωσεις ή το θεωρω ευκολο επειδη τα γνωριζω . Ισως στην ουσια το θεμα να ζυγιζεται καπου στη μεση. Παρ'ολα αυτα πιστευω οτι με αρκετο διαβασμα και κανα δυο μερες να δεσουν στο κεφαλι, μια χαρα θα βγει το αποτελεσμα. Αυτα! έτσι είναι. στην τελική αμα δεν καταλαβαίνει κάποιος κάτι γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ επίσης bade να ξέρεις οτι η εγγύηση δεν καλύπτει το degrade,που μου έχεις δώσει 1.3 ρεύμα σε ivy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ναι σα πολυ ειναι το 1.3 σε ivy. Σα παρα πολυ θα ελεγα. Και 1.20 πολυ ειναι. 1.37 λεει οτι τοχει βαλει αλλα sandy δεν εχει αυτος? Τι εχεις ρε μεγιστε o/clocker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 έτσι είναι. στην τελική αμα δεν καταλαβαίνει κάποιος κάτι γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ επίσης bade να ξέρεις οτι η εγγύηση δεν καλύπτει το degrade,που μου έχεις δώσει 1.3 ρεύμα σε ivy και πως βλεπουνε αμαν τους το παω σκετο κραταει μνημη ο επεξεργαστης? Σε sandy bridge, ακομα και overclock να κανεις στο 35%, το μονο που θα δεις θα ειναι μια βελτιωση 10% το πολυ. Οποτε τσαμπα κοπος. και το 10% τωρα μετραει πως το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ποιο 10% μετραει?? Αν το παιχνιδι δεν ξεκιναει με την onboard, δε γινεται τιποτα. Αν παλι ξεκιναει και σερνεται απαραδεκτα, παλι δε γινεται τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα