zeniath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν το παιχνιδάκι έχει πλάκα. Στην αρχή δε με ενθουσίασε και πολύ αλλά όσο παίζω τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Στην ουσία είναι σαν diablo μόνο που αντί για πίστες έχει κάστρα άλλων παιχτών, τους κάνεις ντου σου κάνουν κλπ κλπ. Κάνεις upgrade το κάστρο σου βάζεις τέρατα παγίδες κλπ. Το μοντέλο όπως το βλέπω είναι σαν facebook game και εξηγώ: Τα σχεδόν τα πάντα είναι free και μπορείς να ξοδέψεις λεφτά για να κάνεις speed up τα upgrades ή για visual πράγματα.
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το ειχα παιξει , αλλα επειδη γινεται ευκολα abused μπορεις να βγαλεις ανετα λεφτα/xp απο τις farms οποτε meh
zeniath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Γιατί ρε είναι το πρώτο παιχνίδι της Ubisoft που δεν έχω με crack Για ποιες φάρμες εννοείς Άταλλε; Πάντως για την ώρα της απόλυτης βαρεμάρας πλάκα έχει αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει pretty much άπατο το game
Atallos1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Φτιαχνουν καστρα με απειρα ευκολα mobs μεσα και πας εσυ και τα farmαρεις για easy exp Καποια εχουν κ λεφτα μεσα αν τα πετυχεις την ωρα που δεν ειναι shielded Εχει λιστες στο forum με τα ονοματα τν καστρων και τι mobs/lvl εχουν μεσα
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μπήκε σε steam early access http://store.steampowered.com/app/239220
MaxLucio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τελικα λεει τιποτα? open beta ειναι Κάτι κάνει σαν game που παίζεις στο facebook ξέρω γω
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μόλις το ξεκίνησα,παιδικό πολύ,αλλά ωραίο!Βέβαια μάλλον θα φανεί η διαφορά στο ποιοι θα πλερώσουν και ποιοί όχι,για να αμπαρώσεις το κάστρο σου. Μετά την open beta θα συνεχίσει σαν f2p,αλλά έχει τα πακέτα του να τα αγοράσεις..! Διασκεδαστικό παιχνίδι όσο έπαιξα,οι ορδές από τα mobs σπάνε εύκολα,στα πρώτα lvl είναι ένα χτύπημα..θα συνεχίσω λίγο ακόμα να δω τί άλλο θα βρω..
StormGr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το κατεβασα και εγω σημερα. Για παιχνιδακι χαλαρο να περασει η ωρα πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα. Το εβαλα να το δω καμια ωριτσα και κολησα 3 ωρες χωρις να το καταλαβω. Εφτασα λεβελ 10, κανω επιθεσεις σε αλλα καστρα και ταυτοχρονα οχυρωνω και το δικο μου σε περιπτωση που θελει να μου την πεσει κανεις να τον δυσκολεψω.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 To βραδάκι θα το κατεβάσω και εγώ έτσι για να το δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα