kia pro ceed Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καλησπερα ειχα ενα ps3 το οποιο χαλασε και μου στειλαν ανακατασκευασμενο απο sony αντιμετωπιζω ενα προβλημα μπαινω στο internet και μπαινω σε ενα site me ταινιες στο online streamer και δεν μπορω να δω ταινια διοτι δεν μου φορτωνει το adfly μου γραφει please wait και δεν κανει αντιστροφη μετρηση για να μπορεσω να ην δω τι μπορει να φταιει ευχαριστω το μοντελο μου ειναι cech-3004B τι μπορει να φταιει
chaplin1981 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Θεμα του browser ειναι. Μια χαρα ειναι το ps3 σου.
kia pro ceed Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 NAI και τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω μπορω να βαλω αλλο browser γινεται υπαρχει καποια λυση ευχαριστω
kia pro ceed Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 περιμενω μια βοηθεια παιδια ευχαριστω
Vole Maulder Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Από περιέργεια. Είπες ότι είχες PS 3 κι σ' το αντικατέστησαν. Σε αυτό που είχες πριν δηλαδή έβλεπες τα βίντεο που λες ή απλώς έτυχε στο νέο να δοκιμάσεις να το κάνεις για πρώτη φορά;
kia pro ceed Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 nai ακριβως σε αυτο που ειχα πριν εβλεπα με αυτο που μου στειλαν δεν μπορω να δω ξερεις τι συμβαινει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα