myrsine Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Γεια σας! Ο πατέρας μου τη δεκαετία του 80 (ή 90) αγόρασε από την Ιαπωνία δυο ακουστικά μάλλον DJ (ο ίδιος λέει ότι είναι επαγγελματικά για ασύρματο) και από τότε κανείς δεν τα χρησιμοποίησε. Θα ήθελα να μου πείτε αν εχουν κάποια συλλεκτική αξία και πόσο εκτιμώνται. Ευχαριστώ!Το πρώτο :και το δεύτερο :ΥΓ : Στο πρώτο , το βύσμα είναι πολύ περίεργο. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας που να καταλήγει στο γνωστό καρφί; ΥΓ2: Αν το θέμα, δεν είναι στη σωστή τοποθεσία, μπορείτε να το μετακινήσετε
HamerZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Με βάση παλιότερη δημοπρασία στο Site: http://www.ebay.com/itm/RETRO-Vintage-Stereo-HEADPHONES-ALPHA-SDH-7-1970s-in-box-/111038124427">ebay τα Alpha στο 10ευρω
tmjuju Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και βλέπω μονοφωνικά καρφιά … όντος για ασύρματο mono. ‘Καρφί’ θα βρεις πολύ εύκολα να αλλάξεις – σε ένα ΝΑΚΑ λ.χ. θα βρεις και καλής ποιότητας επαγγελματικά neutrik. Αλλά δεν ξέρω τι περιμένεις … ούτε τα μοντέλα.
myrsine Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αγόρασα αντάπτορα που καταλήγει σε καρφί. Το πρώτο δουλεύει άριστα, στο δεύτερο ακούγεται μόνο το ένα ηχείο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα