ps-padelis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Πρόκριτε να κάνω μια εφαρμογή με έναν φίλο για της Apple συσκευές! Έχω επισύναψη μια εικόνα για το πως θα είναι η εφαρμογή. Πείτε γνώμες! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν είναι κακή σαν ιδέα αλλά πρέπει να βρείτε κάποιον με πολύ καλή γνώση αγγλικών γιατί η σύνταξη είναι εντελώς λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ps-padelis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν είναι κακή σαν ιδέα αλλά πρέπει να βρείτε κάποιον με πολύ καλή γνώση αγγλικών γιατί η σύνταξη είναι εντελώς λάθος. Το ξέρω πως είναι λάθος! Έχουμε έναν με καλή γνώση αγγλικών, το συγκεκριμένο είναι με translator... Ευχαριστούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Το ξέρω πως είναι λάθος! Έχουμε έναν με καλή γνώση αγγλικών, το συγκεκριμένο είναι με translator... Ευχαριστούμε! Kαλή συνέχεια! Ναι τα translator ως επι το πλείστον είναι οικτρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ps-padelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Kαλή συνέχεια! Ναι τα translator ως επι το πλείστον είναι οικτρά! Αν θες πάτα like εδώ: https://www.facebook.com/pages/iTechquiz-Who-Know/494880317232042 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα