Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!ειμαι καινουριος εδω και δεν εχω μαθει τα κατατοπια ,ελπιζω να βρισκομαι στη σωστη ενοτητα για να θεσω την ερωτηση μου στους ειδικους του φορουμ ! πριν 3 περιπου χρονια αγορασα το νοκια ν86 μια χαρα κινητο ολα πολυ καλα λειτουργουσαν..πριν ενα χρονο λοιπον καθως το φορτιζα το τραβηξα στραβα απ το καλωδιο και χαλασε η υποδοχη του καλωδιου φορτισης του κινητου.Το πηγα σε μια τοπικη ιδιωτικη επιχειρηση μου εφτιαξαν την υποδοχη,ομως μου ειπαν πως εχει προβλημα η πλακετα του κινητου και ετσι δε μπορω να το φορτιζω με το καλωδιο παρα μονο εξωτερικα ( αγορασα μια συσκευη εξωτερικης φορτισης).βεβαια το δοκιμασα κανα δυο φορες να το φορτισω εξωτερικα ,το περιεργο ειναι πως ενω ηταν στη φορτιση με το καλωδιο εκανε το χαρακτηριστικο ηχο οτι φορτιζει κ αναβε ενα φωτακι που εχει στην πανω μερια του κινητου,παρ'ολα αυτα το κινητο ισα που ανοιγε και ελεγε 'αδεια μπαταρια'. Aυτο που με προβληματιζει ειναι αν γινεται να φτιαχτει το κινητο (δεν ηταν και φτηνο!!) και αν προκειμενου να φτιαχτει πρεπει να το στειλω εξω,αν με συμφερει.

Αυτα.ελπιζω να μη σας κουρασα..!Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...