cosmic_gate Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1. Υπονοεις οτι ειναι καινουριο; Παλιο δεν ειναι; 2. Η εξελιξη ειναι μαξιμαλ; Ε νομίζω οτι εικονίδια δυο χρωμάτων δεν είναι και εξέλιξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ε νομίζω οτι εικονίδια δυο χρωμάτων δεν είναι και εξέλιξη... Μαλιστα, με τον αριθμο των χρωματων παει η εξελιξη... ρε παιδια, το εχουμε χασει εντελως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μαλιστα, με τον αριθμο των χρωματων παει η εξελιξη... ρε παιδια, το εχουμε χασει εντελως... Ειναι λαθος αυτο που σου λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ειναι λαθος αυτο που σου λεει; Οχι σωστο ειναι, αν τα 8αρια ειχαν και τα 262 χιλιαδες χρωματα πανω στην πρωτη σελιδα, θα ειχαμε φτασει στον πλουτωνα απο τοση εξελιξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ειναι λαθος αυτο που σου λεει;όχι, αλλά ούτε και σωστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Απο την στιγμη που ειναι αδιαφορο για εσας τοτε να ζητησουμε καρτες γραφικων με 256 χρωματα και οθονες με 800Χ600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Απο την στιγμη που ειναι αδιαφορο για εσας τοτε να ζητησουμε καρτες γραφικων με 256 χρωματα και οθονες με 800Χ600.γούστα είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Που στο καλό τα είδατε τα εικονίδια δυο χρωμάτων;;; true color είναι το νέο start... (και το παλιό είχε μόνο κείμενο,άντε και κάνα μίνι εικονίδιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 party pooper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Who?me?! Εγώ είμαι πάρτι πέαπλ βρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Judgeman Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Windows 8=γρηγορα, λειτουργικα, απλα και μοντερνα με εφαρμογες. Χαμενος χρονος για συζητηση περι start button, παλιατζουρα και μουχλα, οσοι θελετε το σταρτ βαλτε xp μου φενοταν και με μεγαλα γραμματα, εμεις παμε μπροστα! Sent from my iPad using Insomnia Μήπως να χαλάρωνες λιγάκι καλύτερα?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 γούστα είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι... Επικη απαντηση, ειλικρινα δεν εχω επιχειρημα πανω σε αυτο. ΥΓ Σου απανταω για να σε βοηθησω να φτασεις τις 51.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 προφανώς είναι αδιάφορο για μερικούς, είναι γούστο κάποιου να του αρέσει το μινιμαλιστικό/απλό/λιτό design και να το θεωρεί πρόοδο, το ότι εσύ δεν το θεωρείς δεν το κάνει ούτε σωστό ούτε λάθος... ΥΓ. ad hominem, you win... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 γούστα είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι... Ψιτ, μη μου κλεβεις τις ατακες, θα ζητησω copyrghts, και θα τρεχεις μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα