Προς το περιεχόμενο

Φήμες για επιστροφή του Start button στην επόμενη αναβάθμιση των Windows 8

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Typing? Αραχτός απ την πολυθρόνα στο σπίτι; Μόνο ποντίκι και πολύ είναι :Ρ

που να έχεις και το χέρι στο σαγώνι, άντε να το βγάζεις :P
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows 8=γρηγορα, λειτουργικα, απλα και μοντερνα με εφαρμογες. Χαμενος χρονος για συζητηση περι start button, παλιατζουρα και μουχλα, οσοι θελετε το σταρτ βαλτε xp μου φενοταν και με μεγαλα γραμματα, εμεις παμε μπροστα!

Sent from my iPad using Insomnia

Πειράζουμε τη registry, ψάχνουμε tweaks για το λειτουργικό, μπαίνουμε και σε command line άμα λάχει, κλοκάρουμε ότι κινείται (αλα Gentoo - "if it moves, compile it") και ξαφνικά μας φαίνεται δυσνόητο και μη λειτουργικό το ότι δεν υπάρχει το Start button.

Εκεί που είπαμε το ξεφορτωθήκαμε, να σου η Microsoft μας απειλεί ότι θα το επαναφέρει.

Θα γεράσουν τα εγγόνια μας και άμα δεν έχουμε start button στην επιφάνεια εργασίας θα βραχυκυκλώνουμε.

• Like 2

Ρε σεις πάτε καλά;; Ο κόσμος τα θέλει όλα.. δεν θέλει ενα λειτουργικό με περιορισμούς. Γιατί να μην υπάρχει εξ αρχής επιλογή για start menu ; Γιατί να μην μπορείς να μπαίνεις απ ευθείας στην επιφάνια εργασίας; Λειτουργικό αγοράζεις και θες να το φτιάξεις όπως γουστάρεις. Αν είναι να μας επιβάλει η MS ότι γουστάρει ας το κλίσουν το μαγαζί. Μέγα λάθος της MS . Κανονικά έπρεπε από τα 8 να το έβγαζε έτσι και όχι να τρέχουν τώρα να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.. Έτσι ο κόσμος θα ήταν ποιο έτοιμος να δεχτεί τα 9 με ένα metro ui ποιο εξελιγμένο και γνώριμο στο καταναλωτή.

• Like 1

Δεν νομιζω οτι οσοι ολοι βολευομασταν παντα με το start button να ειμαστε οπισθοδρομικοι η αξεστοι τελοςπαντων. Ειναι κατι το οποιο ειναι βολικοτατο, χρηστικοτατο και το γνωριζουν απαντες. Ειναι ενας απο τους λογους που δεν τρεχω τα 8 ακομα. Τα δουλεψα 2 μηνες αλλα ειναι οντως για touchscreens. Αν γυρισει το start button θα σκεφτω σοβαρα να τα τρεξω σαν main λειτουργικο

• Like 2

winkey, start typing, profit...

Τώρα ξέρεις τι είπες; Να σηκώσουν το ένα πόδι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

Εν το μεταξύ αυτό που γράφεις είναι πολύ γρηγορότερο από το Start.

Επίσης υπάρχει το Launchy, το οποίο εκμηδενίζει το Start button.

Το κουμπί θα λειτουργεί ως μια γρήγορη πρόσβαση στην Αρχική Οθόνη και δεν θα περιλαμβάνει τα μενού και επιλογές των προηγούμενων εκδόσεων του λειτουργικού.

Αυτό πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχει κάνει ποτέ οι Μ$. Είναι ανάπηροι οι προγραμματιστές της Μ$;

Υπάρχει ήδη συντόμευση της αρχικής οθόνης άμα πας τον κέρσορα στον κάτω αριστερή γωνία της οθόνης,  γιατί να υπάρχει ΚΑΙ ένα έξτρα κουμπί που θα πιάνει τσάμπα χώρο;

Να πω και γω την αμαρτία μου,όσο τα δούλεψα τα 8αρια δεν μπόρεσα να  συνηθίσω την απουσία του Start Menu.

Σαν λειτουργικό μπορεί να είναι λίγο καλύτερο απ τα 7αρια αλλά στο θέμα εμφάνισης για μένα απέτυχαν.

Το καλύτερο θα ήταν να  υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης αν θέλει να υπάρχει το Start Menu ή όχι.

Πόσο δύσκολο είναι αυτό για την MS;

• Like 3

Όσοι το χρησιμοποιούν ειναι οπισθροδομικοί, οσοι δεν το χρησιμοποιούν ειναι στο μέλλον.

Ειναι καθαρά προσωπικό θέμα τι βολεύει την μια και την αλλη πλευρά και εφόσον οι απόψεις διαφέρουν και απο οτι βλέπουν οι μεν το χρησιμοποιούν και οι δε οχι, το καλύτερο θα ηταν η Microsoft αφουγραζώμενη και τις 2 πλευρές να δώσει την επιλογή τι θέλει να κανει ο καθένας και πως να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό του.

• Like 2

winkey, start typing, profit...

Πέστα ThReSh γιατί όλοι χακεράδες του start button γίνανε!

Και για όλα τα υπόλοιπα win+X και όλα οκ.Που είναι ωρέ τα χρόνια που ο "μάγκας" έπρεπε να ξέρει να χειρίζεται την κονσόλα :-)

Ειμαι αρκετα προχωρημενος χρηστης εχω τα 8αρια ως κυριο λειτουργικο απο το νοεμβρη τα εχω συνηθισει εχω συνιθισει και το modern - ui (δεν με χαλαει καθολου)

Αλλα...

Οταν δουλευω ειναι κουραστικο, οποτε θελω να ανοιξω ενα προγραμμα να με πεταει απο το desktop στο modern ui και μετα παλι desktop,με αποσυντονίζει , Δεν ξερω μπορει να ναι παραξενια μου,γιαυτο εβαλα το startisback και πλεον εχω και τα 2 και το σταρτ και το modern πατώντας winKey.

Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω το ρημάδι το aero γιατι το αφαίρεσε; για να φαινονται πιο ασχημα απο τα 7αρια;

• Like 2

Πέστα ThReSh γιατί όλοι χακεράδες του start button γίνανε!

Και για όλα τα υπόλοιπα win+X και όλα οκ.Που είναι ωρέ τα χρόνια που ο "μάγκας" έπρεπε να ξέρει να χειρίζεται την κονσόλα :-)

Ωραίο το command prompt, χρήσιμα τα batch files και βολικότατα τα shortcuts. Στη δουλειά χρησιμοποιώ για πολύ λίγα πράγματα το mouse γιατί μ ενδιαφέρει η ταχύτητα. Σπίτι όμως, αρκετές φορές, δεν έχω όρεξη να κάνω καμία «περιττή» κίνηση όταν χαλαρώνω στο pc.

Στην τελική δεν είπα ποτέ πως τα 8άρια δεν είναι καλύτερα απ τα 7άρια (ούτε τ αντίθετο). Τ αγόρασα, τα δοκίμασα, δε με βόλεψαν, γύρισα στα 7. Απλά δεν είναι για μένα.

Το κουμπί θα λειτουργεί ως μια γρήγορη πρόσβαση στην Αρχική Οθόνη και δεν θα περιλαμβάνει τα μενού και επιλογές των προηγούμενων εκδόσεων του λειτουργικού

προβλέπω μεγάλη μλκια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...