antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ουτε και ειναι υποχρεωμενοι να αλλαξουν λειτουργικο. Φυσικά κι απ ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι αυτό κάνουν και γι αυτό η microsoft προχωράει σε τέτοιες αλλαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 H microsoft έχασε τρομερές ευκαιρίες από αυτό το UI, για την εποχή του (2003-2004) ήταν ότι πιο τζαμάτο υπάρχει. Τώρα ναι δεν θα ταίριαζε τόσο πολύ λόγο της γενικής στροφής στον μινιμαλισμό αλλά απλά respect. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bosphoru_Khan Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τι λεεε ρε φίλε...!!! τόσο δύσκολο είναι τα Win8 πάντως με όσους έχω συζητήσει το θέμα και το έχουν εγκαταστημένο (και το έχουν δοκιμάσει πραγματικά) κανείς δεν είχε δυσκολίες και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Εύχομαι να μην κάνει ποτέ η Microsoft βήμα προς τα πίσω και πιστεύω πως κατά 99% δεν θα το κάνει. Πραγματικά πολύ αδιανόητο να δυσκολευτεί ο κόσμος (αν πράγματι το έχει δοκιμάσει) με το Metro. Τα Win8 είναι τα καλύτερα Win πιστεύω και πολύ γρήγορα και ελαφριά, bootάρει σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα σε' μένα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με της server εκδόσεις(αν και φαντάζομαι ότι εκεί είναι που δεν παίζει ρόλο το Interface) Αλλά για της επιχειρήσεις που το βλέπεις το πρόβλημα;(ή τέλος πάντων την μείωση παραγωγικότητας;; ) Εκεί που η κουτσή μαρία πατούσε ένα εικονίδιο ή ψαχνόταν μέσα στο (παλιό) start για να τρέξει το excel ή το word, τώρα απλά θα πατάει ένα μεγαλύτερο εικονίδιο που θα βγαίνει στο «μετό» και από εκεί και πέρα θα δουλεύει όπως πάντα. Ούτε εγώ νομίζω ότι μειώνεται η παραγωγικότητα. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών σε επιχειρήσεις παθαίνουν εγκεφαλικό αν φύγει το shortcut που χτύπαγαν πάνω από το desktop. άρα εκεί είτε τους βάλεις unix , είτε windows 8 τα ίδια προβλήματα θα έχουν. Μαθαίνουν κάτι μηχανικά , και μόλις αλλάξει έστω και λίγο σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Είτε αυτό , είτε είναι ημιμαθείς εξυπνάκηδες που είναι ακόμα χειρότερα γιατί συνήθως γα...νε τον υπολογιστή και θέλει format μετά.. Όσον αφορά τους servers, το μόνο γα...σι είναι όταν προσπαθείς σε remote desktop με το ποντίκι να πιάσεις την άκρη της οθόνης για να ανοίξει το ξεφτυλισμένο το metro UI!!!! Τρελλό σπάσιμο αρχ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τι λεεε ρε φίλε...!!! τόσο δύσκολο είναι τα Win8 πάντως με όσους έχω συζητήσει το θέμα και το έχουν εγκαταστημένο (και το έχουν δοκιμάσει πραγματικά) κανείς δεν είχε δυσκολίες και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Εύχομαι να μην κάνει ποτέ η Microsoft βήμα προς τα πίσω και πιστεύω πως κατά 99% δεν θα το κάνει. Πραγματικά πολύ αδιανόητο να δυσκολευτεί ο κόσμος (αν πράγματι το έχει δοκιμάσει) με το Metro. +1 Πηρα ενα λαπτοπ πριν κανενα μηνα με τα 8ρια.Στην αρχή (και σαφως επηρεασμένος απο το κραξιμο στο λειτουργικο) ψιλο ξυνισα.Τελικα σε 2 ωρες που τα χρησιμοποιησα αλλαξα γνωμη 180 μοιρες. Πραγματικα αψογο σαν λειτουργικο και η φιλοσοφία του καθιστα αχρηστο το start button (οχι οτι και στα 7ρια το χρησιμοποιώ και ιδιαιτερα). Οντως θα ειναι βημα προς τα πίσω αν η microsoft υποκύψει στις κλάψες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bosphoru_Khan Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι φίλε μου ακριβώς και εγώ θεωρώ πως το start button είναι άχρηστο πια. Το πιο σημαντικό όμως κατά την άποψή μου είναι ότι τρέχει σφαίρα, είναι πολύ ελαφρύ και ανεξάρτητα από το hardware που έχεις τρέχει πραγματικά πολύ γρήγορα. Επίσης οι νέες δυνατότητες μειώνουν κατά πολύ και τις κινήσεις που χρειάζεται για να κάνεις κάτι, ειδικά αυτό με την αριστερή γωνία και αλλάζεις αμέσως την εφαρμογή με βόλεψε πολύ. Τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη και σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά προσωπικά θεωρώ πως η Microsoft δεν πρόκειται να κάνει πίσω με τίποτα γιατί αλλιώς είναι σαν να αλλάζουμε μόνο τα γραφικά στα Windows κάθε 2-3 χρόνια. +1 Πηρα ενα λαπτοπ πριν κανενα μηνα με τα 8ρια.Στην αρχή (και σαφως επηρεασμένος απο το κραξιμο στο λειτουργικο) ψιλο ξυνισα.Τελικα σε 2 ωρες που τα χρησιμοποιησα αλλαξα γνωμη 180 μοιρες. Πραγματικα αψογο σαν λειτουργικο και η φιλοσοφία του καθιστα αχρηστο το start button (οχι οτι και στα 7ρια το χρησιμοποιώ και ιδιαιτερα). Οντως θα ειναι βημα προς τα πίσω αν η microsoft υποκύψει στις κλάψες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anadelta2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναγράψει, γιατί ειναι οπισθοδρομικο να προσθέσεις την δυνατότητα να υπάρχει το start buton, οποιος θέλει ας έχει περιβάλλον σαν τα win7 αλλιως ας έχει περιβάλλον win8 με metro και οτι άλλο περιλαμβάνει. Δηλαδή όταν στα win xp υπήρχε η επιλογή classic windows και στο έκανε το λειτουργικο σαν τα win 98 ήταν οπισθοδρόμηση; Άπλα μετα απο λίγο καιρό όταν όλοι είχαν περάσει στο περιβάλλον των win xp η συγκεκριμένη επιλογή ξεχάστηκε. Έντάξει μην είμαστε και απόλυτοι οι μισοί είναι οπισθοδρομικοί οι άλλοι μισοί κάγκουρες της τεχνολογίας.... τελικά και το ίδιο το περιβάλλον θα εξελιχτεί και τα όποια μειονεκτήματά του κατα πολούς τελικα θα λυθούν και όλοι μετα απο 1 άντε 2 χρόνια θα έχουμε ξεχάσει την κόντρα. Απλά η microsoft θεωρώ οτι πήγε να επιβάλει κάτι εξελιγμένο με κάπως βίαιο και απότομο τρόπο σε κόσμο ο οποίος στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά διάθεση ν' αλλάξει συνήθειες. Ωραίο και καλογραμμένο το νέο λειτουργικό απλά πρέπει να δωθεί λίγο χρόνο στον απλό καταναλωτή να μπεί στο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 [troll] Όπως έλεγε και ο Steven Sinofsky(*), η βασική φιλοσοφία πίσω από τα Windows 8 είναι το "No Compromise" [/troll] (*): υπεύθυνος για τα Windows 8 στη Microsoft μέχρι πριν λίγους μήνες οπότε και απολύθηκε κακήν κακώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αληθεια δεν εχετε βαρεθει????Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα με το σταρτ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 [troll] Όπως έλεγε και ο Steven Sinofsky(*), η βασική φιλοσοφία πίσω από τα Windows 8 είναι το "No Compromise" [/troll] (*): υπεύθυνος για τα Windows 8 στη Microsoft μέχρι πριν λίγους μήνες οπότε και απολύθηκε κακήν κακώς. Ειπε το fanboy χωρις να ξερει την διαφορα της παραιτησης και της απολυσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αληθεια δεν εχετε βαρεθει????Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα με το σταρτ... Ποιος φανταζότανε ότι ένα ρημαδοκουμπί(γιατί περί ρημαδοκουμπιού πρόκειται) θα έφερνε τέτοια αναστάτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τι λεεε ρε φίλε...!!! τόσο δύσκολο είναι τα Win8 πάντως με όσους έχω συζητήσει το θέμα και το έχουν εγκαταστημένο (και το έχουν δοκιμάσει πραγματικά) κανείς δεν είχε δυσκολίες και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Εύχομαι να μην κάνει ποτέ η Microsoft βήμα προς τα πίσω και πιστεύω πως κατά 99% δεν θα το κάνει. Πραγματικά πολύ αδιανόητο να δυσκολευτεί ο κόσμος (αν πράγματι το έχει δοκιμάσει) με το Metro. Τα Win8 είναι τα καλύτερα Win πιστεύω και πολύ γρήγορα και ελαφριά, bootάρει σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα σε' μένα. Κι εμένα bootaρουν πιο γρήγορα. Αυτό τι σημαίνει; Μακάρι να επαναφέρουν το start με το menu που είχε. Έχω τακτοποιήσει το metro ui αλλά πραγματικά δεν το χρησιμοποιώ. Προτιμώ να μπαίνω με τον κλασικό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2156 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εγω εχω windows seven και ειναι μια χαρα τσαμπα λεφτα να πας να παρεις 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν χρησιμοποιεις καμια 10ρια -15ρια εφαρμογες ειναι μια χαρά η απουσια του start button. Οταν εχεις τα διπλασια που το καθενα εχει κατι επιλογες μεσα...αντε να βρεις τι ειναι που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν χρησιμοποιεις καμια 10ρια -15ρια εφαρμογες ειναι μια χαρά η απουσια του start button. Οταν εχεις τα διπλασια που το καθενα εχει κατι επιλογες μεσα...αντε να βρεις τι ειναι που.winkey, start typing, profit... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα