Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toyotomi A128FS 220ευρώ 9000btu

Και 12 άτοκες.

50 ευρώ κάτω περίπου.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098736&cmicc=skroutz

http://www.skroutz.gr/s/342255/Toyotomi-MTN-MTG-A128FS.html?keyphrase=%CE%91128fs

Για κάποιον που ψάχνει a/c ενόψει καλοκαιριού είναι καλή περίπτωση.

Μέχρι πόσα τετραγωνικά καλύπτει το 9άρι;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2013 και να μην ειναι inverter?

Και τσαμπα να μου το εδιναν παλι δωρο θα το εκανα.

Αυτο κανονικα πρεπει να το πουλαει η ιδια η ΔΕΗ.

Θα εχει περισσοτερα εσοδα ακομα κι αν το δωσει δωρεαν σε ολους τους πελατες της.

Δημοσ.

Το 2013 και να μην ειναι inverter?

Και τσαμπα να μου το εδιναν παλι δωρο θα το εκανα.

Αυτο κανονικα πρεπει να το πουλαει η ιδια η ΔΕΗ.

Θα εχει περισσοτερα εσοδα ακομα κι αν το δωσει δωρεαν σε ολους τους πελατες της.

Απ'όσο γνωρίζω δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά το inverter στην κατανάλωση..

Ειδικά σε τόσα λίγα btu το inverter θα δουλεύει πολύ ώρα στο full  οπότε πάει τσάμπα το όποιο όφελος.

Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω για το υπνοδωμάτιο μου..Κάνα δύωρο θα το ανάβω πριν κοιμηθώ για να δροσίσει λίγο,τι να κάψει;

Δημοσ.

Εγω ειχα 3 συμβατικα και τ'αλλαξα ολα και πηρα inverter.

Εννοειται πως υπηρχε τεραστια διαφορα και στα χρηματα που πληρωνα στην ΔΕΗ(ασχετα αν εχουν αυξηθει τα τιμολογια) αλλα και το πιο σημαντικο στην αποδοση.

Εκει που τα συμβατικα για παραδειγμα δουλευαν 6 ωρες τωρα τα συγκεκριμενα που εχω δουλευουν 2. ;)

Και δεν το συζηταω για αποδοση(ειδικα στην θερμανση)μερα με νυχτα. :-)

Δημοσ.

Μια χαρά είνα τα συμβατικά όταν είναι ενεργειακής κλάσης Α. Τα παραπάνω λεφτά που χρειάζονται για την αγορά ενός inverter δεν τα αποσβαίνεις ποτέ...

• Like 5
Δημοσ.

Μια χαρά είνα τα συμβατικά όταν είναι ενεργειακής κλάσης Α. Τα παραπάνω λεφτά που χρειάζονται για την αγορά ενός inverter δεν τα αποσβαίνεις ποτέ...

Οπως τα λες ειναι. :P

Ηδη εχει γινει η αποσβεση στον δευτερο χρονο(κλεισμενος ο 2ος).

Οπως και να το κανουμε το inverter καιει λιγοτερο απο ενα συμβατικο.

200 ευρω παραπανω αν εδεινε καποιος για inverter με 8 ευρω παραπανω αν καιει το μηνα το συμβατικο σε 25 μηνες την εκανε την αποσβεση.

Τα νουμερα ειναι απλα για το παραδειγμα.

Δημοσ.

το inverter παιδια ειναι μονο για τον χειμωνα, ωστε να ξεκιναει η μοναδα απο θερμοκρασιες κατω του μηδεν.

Ιδια καταναλωση εχει με ενα συμβατό κλάσεις Α

Δημοσ.

Οπως τα λες ειναι. :P

Ηδη εχει γινει η αποσβεση στον δευτερο χρονο(κλεισμενος ο 2ος).

Οπως και να το κανουμε το inverter καιει λιγοτερο απο ενα συμβατικο.

200 ευρω παραπανω αν εδεινε καποιος για inverter με 8 ευρω παραπανω αν καιει το μηνα το συμβατικο σε 25 μηνες την εκανε την αποσβεση.

Τα νουμερα ειναι απλα για το παραδειγμα.

Όπως τα λες εσύ πάντως δεν είναι. Διάβασες το υπογραμμισμένο κείμενο; Εννοείται ότι κάποια παλιά συμβατικά έκαιγάν πολύ.

Τα νέας γενιάς συμβατικά είναι μια χαρά.

8€ / μήνα; Το παραπάνω ποσό; Το συμβατικό 18άρι μου (κλάσης Α) όλο το καλοκαίρι πέρυσι έκαψε 25€. Ας υποθέσουμε ότι ένα inverter θα έκαιγε τα μισά (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση). Πόσα καλοκαίρια θα χρειαστούν για να αποσβέσω τα 350€ παραπάνω που έκανε το Inverter ίδιας μάρκας (Toyotomi); Αντίοοοοοο

Δημοσ.

Όπως τα λες εσύ πάντως δεν είναι. Διάβασες το υπογραμμισμένο κείμενο; Εννοείται ότι κάποια παλιά συμβατικά έκαιγάν πολύ.

Τα νέας γενιάς συμβατικά είναι μια χαρά.

8€ / μήνα; Το παραπάνω ποσό; Το συμβατικό 18άρι μου (κλάσης Α) όλο το καλοκαίρι πέρυσι έκαψε 25€. Ας υποθέσουμε ότι ένα inverter θα έκαιγε τα μισά (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση). Πόσα καλοκαίρια θα χρειαστούν για να αποσβέσω τα 350€ παραπάνω που έκανε το Inverter ίδιας μάρκας (Toyotomi); Αντίοοοοοο

Εγω αυτα που σου λεω ειναι με βαση το τι πληρωνα εγω σε ρευμα και τις διαφορες που ειδα απο την στιγμη που εβαλα τα inverter.

Τα δικα μου τα συμβατικα οταν τα αλλαξα δεν θυμαμαι αν ηταν ενεργειακης κλαση Α.

Ισως ειναι το μοναδικο 18αρι παγκοσμιως το δικο σου που καιει τοσο λιγο.Αν το ανοιγες μια ωρα την ημερα μπορει να σου εκαψε 25€ εγω ομως που τα εχω ανοιχτα 12 ωρες την ημερα βαλτα κατω να δεις αν συμφερει.

Κι ετσι οπως το λες θα εκανες αποσβεση σε 40 καλοκαιρια και 40 παλικαρια. :P

Ετσι οπως μας τα περιγραφεις στο τελος θα μας πεις οτι συμφερει καλυτερα ενα συμβατικο απο ενα inverter.

Απ'οτι καταλαβα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε οποτε αφου εισαι εσυ ευχαριστημενος με το συμβατικο κι εγω με το inverter δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε καμια αντιπαραθεση.

Αντε καλη συνεχεια και σ'εσενα.

Δημοσ.

Μη μαλώνετε για την κατανάλωση..Έτσι και αλλιώς στο λογαριασμό της δεη τα πιο πολλά που πληρώνεις δεν πάνε στο ρεύμα. :-D

Για 9 άρι πάντως δεν τίθεται θέμα inverter..Όποιος καταλαβαίνει τις διαφορές inverter - συμβατικού καταλαβαίνει και οτι δεν έχουν διαφορά σε τόσα λίγα btu..

Δημοσ.

Μη μαλώνετε για την κατανάλωση..Έτσι και αλλιώς στο λογαριασμό της δεη τα πιο πολλά που πληρώνεις δεν πάνε στο ρεύμα. :-D

Μην μου το θυμιζεις τωρα ηρθε και χθες το ρευμα......ενα πραγμα θα πω Γ@!#$!@#%ΝΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ :mad: :mad:

Δημοσ.

Για 9 άρι πάντως δεν τίθεται θέμα inverter..Όποιος καταλαβαίνει τις διαφορές inverter - συμβατικού καταλαβαίνει και οτι δεν έχουν διαφορά σε τόσα λίγα btu..

Ακριβώς!

Τα inverter έχουν διαφορά όταν μιλάμε για πολύ μεγάλες μονάδες, θα έλεγα 24000btu και πάνω και εννοείται σε επαγγελματικούς χώρους, κτλ. Όπως επίσης και υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν ένα inverter αντικαθιστά κάποια παλιά ενεργοβόρα μονάδα (κλάσης C, D , κτλ). Στις υπόλοιπες περιπτώσεις απλά δεν αξίζει...

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το δινει ο κοτσοβολος με καταναλωση 800watt αλλα στην αξιολογηση του σκρουτζ λενε οτι κανει θορυβο η εξωτερικη μοναδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...