Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω ξαναποσταρει στο παρελθον αλλα το pc δεν το αγορασα λογο διαφορων προβληματων (οικονομικων) τωρα που ειμαι οκ θελω να το αγορασω μεσα στις επομενς 2 βδομαδες μιας και βρηκα σχεδον ολα τα κομματια σε καλες τιμες.Το pc προοριζεται για μουσικη παραγωγη και δεν θελω να κανω αναβαθμιση για τα επομενα 5 χρονια. Τα κομματια τα βρηκα απο εναν γνωστο μου σε πολυ καλες τιμες οποτε θαχω εκπτωση.

Πακετο 1. 3770K + Gigabyte GA-Z77X-D3H = 380e

Πακετο 2. 3820 + Gigabyte GA-X79-UD3 = 430e

Πακετο 3. 3930k + Gigabyte GA-X79-UD3 = 615e

Επισης θελω να ρωτησω και πια ψυκτρα να διαλεξω απο αυτες τις 3,μην μου προτεινετε αλλες γιατι σαυτες εχω καλες τιμες.

1  Corsair h60 2013 edition  55e

2  Be quiet Dark Rock Advanced C1  55e

3 Thermalright Archon SB-E X2  55e

Τον επεξεργαστη θα τον κλοκαρω αλλα οχι πολυ.Φιλος μου προτεινε να παρω την 1η αλλα ειμαι λιγο ανησυχος με υδροψυξη,μην γινει καμια μ@....κια.Θελω ναναι και αθορυβη οσο γινετε.

Τα υπολοιπα κομματια ειναι:

κουτι: Fractal Design Define R4

τροφοδοτικο: ακομα το ψαχνω.

μνημη: corsair vengeance 16gb 1600Mhz CL9

ssd: Samsung 840 250GB

σκληρος: WD Caviar Black 1 tb

καρτα γραφικων. Μια φθηνη μεχρι 40ευρω η 6450 η GT 610-620 max.Καρτα γραφικων καλη θα παρω μετα το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι το συστημα ειναι αρκετα σταθερο σta 4.4-4.5Ghz και εξαλλου αρκετες σελιδες που πουλανε συστηματα για μουσικη παραγωγη και ειναι εξιδικευμενα σαυτο τα κλοκαρουν και εκει.Εξαλλου δεν σκοπευω να το κλοκαρω απτην αρχη,μονο αν χρειαστει μελλοντικα και δεν μου φτανει η ισχυς που δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο. 

Δημοσ.

Aν πάρεις μιά απο τις αερόψυκτρες μελέτησε λίγο αν χωράνε οι μνήμες. Δεν έχω άποψη για την thermalright αλλά στην be quiet σίγουρα δεν χωράνε οι vengeance με τα ψηλά heat sink

( ανάλογα και την μητρική βέβαια αλλά και πάλι..... )

• Like 1
Δημοσ.

Την h60 δεν την προτεινετε?Ποιες μνημες προτεινεις?G.Skill Ripjaws Z?Απλα τις corsair μου τις δινει σε τοσο καλη τιμη 16gb  85ευρω.

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις extreme oc μια χαρά είναι και η Η60 και θα γλυτώσεις στο να έχεις ένα γομάρι μέσα στο κουτί σου.

Έτσι θα χωρέσουν και οι vengeance :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...