Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τα ακουστικά δεν υπαρχουν πλεον στο ΜΜ, υπαρχουν όμως κανονικά και... φθηνότερα (!) στο ελεκτρο! επίσης το καλωδιακι που λέγαμε έχει πλεον 5,99.... περισσότερο δηλαδή απο οτι είχαν τα ..6 τέτοια προχθες! Και να υπηρχαν, πλεον εδω και μια σχεδον ωρα δεν υπαρχουν τα δωρεαν μεταφορικα, ηταν μεχρι 24-4. Και το ελεκτρο βεβαια εχει και αυτο μεταφορικα για τα 28.90 οποτε η αρχικη προσφορα τελος γενικα.
giorginho Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/headsets/097141-sony-mdrrf810rk (φαινεται να) Υπαρχουν για παραλαβη απο καταστηματα...
sintalkas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 παιδιά παρέλαβε κανένας σας τα καλώδια hdmi ,έμενα ούτε φωνή ,ούτε ακρόαση και τα έχω πληρώσει και μέσω paypal...
giorginho Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μου εστειλαν χθες sms οτι σταλθηκαν με ACS, ειχε και κωδικο αποστολης απο τον οποιο φαινεται οτι ειναι προς παραδοση τωρα... (απλα εκανα 2 παραγγελιες με καλωδια και για την 2η ουτε φωνη ουτε ακροαση και σε εμενα :Ρ) Απο τη στιγμη που τα ξαναεχουν διαθεσιμα, εστω και με αλλη τιμη, δε νομιζω να υπαρξει προβλημα με καποια παραγγελια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 οφτοπικ για τα HDMI Γραφουν πανω (και στο σακουλακι, και στο καλωδιο τυπωμενο, αλλα και στην αποδειξη!) οτι εχουν και ethernet. (επιβεβαιωθηκαν οσα διαβασα εδω πριν τα παραγγειλω) Δεν τα δοκιμασα ακομα, αλλα δεν μοιαζουν ψευτικα, μια χαρα!
sintalkas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 offtopic-> εμένα τίποτα ακόμα,αν δεν στείλουν αύριο sms θα τους πάρω τηλέφωνο να τους τα ψάλλω
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 offtopic να σαι καλά matrix πήρα τα hdmi με 1 ευρώ το ένα offtopic-> εμένα τίποτα ακόμα,αν δεν στείλουν αύριο sms θα τους πάρω τηλέφωνο να τους τα ψάλλω Λογικο ειναι, δεν δειχνει προβλημα αυτο απο μονο του. Σκεψου οτι παρηγγειλες οταν ηταν κατοπιν παραγγελιας. Τα παρηγγειλα Κυριακη απογευμα λιγο μετα το ανοιγμα των προσφορων τους ως "αμεσα διαθεσιμα" και μολις χθες πηρα sms οτι εφυγαν - παρελαβα σημερα λιγα χιλιομετρα μακρια, Αθηνα. Δεν ειναι γενικα γρηγοροι λοιπον. Υπομονη.
sintalkas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 offtopic συνέχεια άλλά και το φλασάκι που το είχε άμεσα διαθέσιμο,τα ίδια έγιναν..
sintalkas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 οφτοπικ και πάλι τελικά τα παρέλαβα τα καλώδια όλα εντάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα