LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Χεραιτω το φορουμ!! Μηπως ξρει κανεις κανενα δωρεαν προγραμματακι για repair, για error's fixer, speeder κ.τ.λ.? Εχω βρει πολλα τετοια προγραμματα οπου ναι μεν τα κατεβαζεις δωρεαν μολις τα τρεχεις και σκαναρεις το συστημα σου fixαρουν πχ τα 100 πρωτα λαθοι και στην συνεχεια για να fixαρει και τα παρακατω σου λεει οτι πρεπει πτωτα να ενεργοποιησεις την pro εκδοση... Κανενα δωρεαν τετοιο προγραματακι που να μην σου λεει αυτο εχετε να μου προτεινετε? Σας Ευχαριστω πολυ σε ολους σας!
vaggospat13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλύτερα να μη χρησιμοποιέις καθολου τετοια προγραμματακια τζαμπα επιβαρυνουν το συστημα και περισσοτερα κακα προκαλουν παρα καλο. Σου προτεινω για καθαρισμο απο αχρηστα αρχεια το ccleaner και να μη βαλεις τιποτα αλλο.
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Α Σε ευχαριστω πολυ.. Αυτην την αποψη την εχω δει σε πολλες τετοιες ερωτησεις σαν την δικια μου και ολοι προτεινουν να μην χρησημοποιουνται τετοια προγραμματα για τον ιδιο ακριβως λογο... Οντως το ccleaner το χρησοιμοποιω χρονια και ειναι απο τα τοπ προγρμματα...
flik Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Στήνεις κανονικά ένα pc, προσέχεις να μη βάζεις πολλά προγράμματα, λίγα και καλά, καθώς κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια, και μετά αν δεις κάποιο πρόβλημα το googlάρεις και βρίσκεις λύση. Άλλωστε τα fix που κάνουν αυτά τα προγράμματα (όσα λειτουργούν) είναι διαδεδομένα συχνά προβλήματα για τα οποία βρίσκεις εύκολα λύση. Με το ccleaner λοιπόν καθαρισμό αρχείων και registry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα