Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Toν 8320 έχω και με το που ξεκινάω ένα παιχνίδι 6000 στροφές .Να φανταστείς ακουστικά βάζω για να αντέξω.Το δώρο του Πάσχα περιμένω για να αλλάξω ψύχτρα. Παράξενο. Τότε αλλάζουν οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιεί από συσκευασία σε συσκευασία, γιατί σε Idle και παιχνίδια Strategy (δεν θυμάμαι ποιο), δεν ακουγόταν καθόλου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί η stock του 8150 κάνει σαν κομπρεσέρ!
sobi1984 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παράξενο. Τότε αλλάζουν οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιεί από συσκευασία σε συσκευασία, γιατί σε Idle και παιχνίδια Strategy (δεν θυμάμαι ποιο), δεν ακουγόταν καθόλου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί η stock του 8150 κάνει σαν κομπρεσέρ! ισχυει αυτο που λεει παντως οτι κανουν τρομερη φασαρια... και του 8120 εκανε και του 8320 σαν διαολος και του 6300 μια απο τα ιδια ..χαλι μαυρο...
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Η ίδια η ψύκτρα είναι από τις καλύτερες stock.Τα fan είναι το θέμα. Μπορείς να περιορίσεις το fan rpm με ρυθμίσεις "smart fan" της μητρικής και καλό airflow.
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εγω παντως απο τοτε που πηγα σε νερο βρηκα την υγεια μου χειμωνα καλοκαιρι.βεβαια περι ορεξεως ειναι ολα.
Navu Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Φίλος, είτε με την 212 είτε με την TR True Spirit 120 θα κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου. Ούτως ή άλλως απέχουν παρασάγγας από κάθε άποψη σε σχέση με τη ΟΕΜ ψήκτρα. ΚΑΙ για την ΟΕΜ υπάρχει ΠΟΛΥ φτηνή και αποδοτική λύση που τη μεταμορφώνει στην κυριολεξία, αλλά γιατί να μπαίνεις στον κόπο όταν υπάρχουν τόσο καλά και οικονομικά after-market cooler?... Η μητρική σου είναι μια χαρά, δε χρειάζεται να έχουμε όλοι τουμπανέιρος ΜΒs για OC. Τώρα, το τροφοδοτικάκι σου, εξ ονόματος και μόνο ίσως θα έπρεπε πράγματι να το βάλεις πάνω πάνω στη λίστα για σουτάρισμα... Φιλικά, Ε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα