Προς το περιεχόμενο

Refresh rate help!

CrackMetal (century)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία οθόνη Sony GPD-E230. Σε ανάλυση 1024x768 πιάνει τα 115hz περίπου. Την έχω ρυθμίσει στην παραπάνω ανάλυση στα 100hz. Στα options υπάρχουν οι επιλογές 1024x768/100hz και 1024x768/120hz. ΘΕΛΩ όμως τα 115hz και δεν υπάρχει κάποια ενδιάμεση τιμή ανάμεσα στις παραπάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω refresh rate 115hz??

Δημοσ.

Ρε συ δεν υπαρχει λογος να το εχεις στο full το refresh rate ασχετα αν το υποστηριζει,εσυ βαλε το στο 80Η και θα εισαι μια χαρα(το ανθρωπινο ματι ξεγελιεται απο τα 70Η και μετα)Εγω την εχω στα 1024χ768 75Η σε μια sony trinitron cpd e220

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το Powerstrip πρέπει να κάνεις νέο Profile/Driver και βάζοντας από το manual της οθόνης τις επιμέρους τιμές KHz να σου δώσει τα σωστά Hz.

Για ξανακοίτα το καλύτερα

Δημοσ.

rista, δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αυτά που λες μου φαίνονται αστεία. Εγώ μπορώ να σου πω μόνο να δω την οθόνη ανοιχτή αν είναι πάνω από 100 Hz ή όχι. Με ενοχλεί πάρα πολύ το χαμηλό refresh rate. Πήρα κι εγώ ο κακομοίρης μία Philips 109S, έβαλα το nvrefresh rate αλλά στα 640x480 και στα 800x600 δεν ενεργοποιεί αυτά που του λέω αλλά βάζει 60Hz, ενώ σε όλες τις άλλες αναλύσεις ok, τι φταίει ρε παιδιά?

Δημοσ.

CrackMetal, στο powerstrip δεν σε αφήνει να βάλεις πάνω από 85Hz επειδή προφανώς νομίζει ότι δεν πάει παραπάνω. Αν με κάποιο πρόγραμμα όπως το nvrefreshtool του πεις στη συγκεκριμένη ανάλυση να βάλει 110Hz, τότε θα στο έχει μετά στο powerstrip καθώς και τα 60Hz.

ΥΓ: Στο προηγούμενο post εννούσα nvrefreshtool και όχι nvrefresh rate.

Δημοσ.

Πώς είχα πάντα την εντύπωση ότι δεν μπορούμε να επιβάλλουμε custom refresh rates, αλλά μόνο να επιλέξουμε το μέγιστο δυνατό από τα presets των Windows(60, 70, 72, 75, 85, 100, 120, 160), ακόμα και μέσω τρίτων εφαρμογών?

Επισκέπτης
Δημοσ.

O kinq1 μίλησε πολύ σωστά.

Πώς το ξεχάσαμε αυτό;

Μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει τέτοια refresh rates στην ανάλυση αυτή;

Δεν φτάνει μόνο η οθόνη να υποστηρίζει 115Hz αλλά και η κάρτα γραφικών!

ΥΓ. Συνήθως η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τις περισσότερες αναλύσεις, αλλά σε περίπτωση παλιάς κάρτας γραφικών θα υπάρχει όριο Hz

Δημοσ.
rista, δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αυτά που λες μου φαίνονται αστεία. Εγώ μπορώ να σου πω μόνο να δω την οθόνη ανοιχτή αν είναι πάνω από 100 Hz ή όχι. Με ενοχλεί πάρα πολύ το χαμηλό refresh rate. Πήρα κι εγώ ο κακομοίρης μία Philips 109S, έβαλα το nvrefresh rate αλλά στα 640x480 και στα 800x600 δεν ενεργοποιεί αυτά που του λέω αλλά βάζει 60Hz, ενώ σε όλες τις άλλες αναλύσεις ok, τι φταίει ρε παιδιά?

Μονο που δεν το λεω εγω!Για διαβασε κανα περιοδικο και θα δεις!

Δημοσ.
CrackMetal' date=' στο powerstrip δεν σε αφήνει να βάλεις πάνω από 85Hz επειδή προφανώς νομίζει ότι δεν πάει παραπάνω. Αν με κάποιο πρόγραμμα όπως το nvrefreshtool του πεις στη συγκεκριμένη ανάλυση να βάλει 110Hz, τότε θα στο έχει μετά στο powerstrip καθώς και τα 60Hz.

ΥΓ: Στο προηγούμενο post εννούσα nvrefreshtool και όχι nvrefresh rate.[/quote']

Δεν σε κατάλαβα planetman :? :? :?:

Βγάλε από το display properties στην οθόνη το "Hide Refresh rates monitor cannot display".

Το έχω βγάλει αλλά όπως εξηγώ παραπάνω δεν υπάρχει επιλογή για ενδιάμεσα hz μεταξύ 100 και 120.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...