thmanutd Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πει κάποιος με παρόμοια εμπειρία τι έκανε! Η οθόνη μου είναι 3 μηνών lg και παρουσίασε τουλάχιστον 4 καμένα πίξελς και το κουμπί MENU/L ψιλοκολλάει! Επικοινώνησα με την υποστήριξη της lg και με ενημέρωσαν ότι έχω τη δυνατότητα για αντικατάσταση με ανακατασκευασμένη οθόνη ίδιο μοντέλο ή καλύτερο! Φυσικά ξενέρωσα γιατί τη δικιά μου οθόνη την αγόρασα καινούργια, δεν έχει ούτε μία γρατζουνιά και περίμενα να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια όχι με μία ανακατασκευασμένη που όταν την παραλάβω δεν θα γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκετε! Αν ήξερα από πριν τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση δεν θα προχωρούσα σε αγορά οθόνης από την lg!
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όλες οι εταιρείες ακολουθούν αυτή την πολιτική, όχι μόνο η LG. Από πού την πήρες; Ίσως υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση να σε καλύψει το μαγαζί. 1
coolerman Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Η ανακατασκευασμένες δέν είναι για "πέταμα" είναι σαν καινούριες..μην κολλάς που είναι "ανακασκευασμενη" έχει γίνει έλενχος διεξοδικά και έχουν και εγγύηση κανονικά.
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Απλά το θέμα είναι ότι σε κάποιους έχουν τύχει refurbished στις οποίες λείπουν καλώδια, ή έχουν σκόνη, ή είναι ακόμα χειρότερα απ' την καινούρια που επέστρεψαν.
coolerman Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι συμφωνώ αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε καινούρια. με διάφορες σκιές/σκόνες ακόμα και μικρή τρίχα έχει τύχει να δώ,χαχα είναι να μην σου τύχει παρτίδα "προβληματική".
thmanutd Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στο μαγαζί από όπου την αγόρασα απευθύνθηκα αρχικά και με ενημέρωσαν ότι έχει DOA 30 ημερών στη συγκεκριμένη οπότε δεν με καλύπτει, θα τη στείλω όταν δεν θα τη χρειάζομαι για αντικατάσταση, σε περίπτωση που μου στείλουν οθόνη ανακατασκευασμένη με περισσότερους μήνες χρήσης ή χειρότερη λειτουργικά και εμφανισιακά θα τη στέλνω πίσω μέχρι να μου στείλουν μία όπως τη δικιά μου χωρίς τα προβλήματα που εμφάνισε, το μόνο θετικό που βρήκα είναι ότι δεν θα επιβαρυνθώ με περισσότερα έξοδα αποστολής κτλ, μόνο ένα φαξ θα στείλω
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Άρα μήπως εννοείς ότι σε καλύπτει; Αν δε βαριέσαι το πάρε-δώσε όλη την ώρα, μπορείς να το κάνεις κι αυτό που λες. Απλά δεν ξέρω αν η LG όταν έρχεται να πάρει την οθόνη σου σού φέρνει επί τόπου νέα όπως κάνει (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα βέβαια) η Dell.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Η ανακατασκευασμένες δέν είναι για "πέταμα" είναι σαν καινούριες..μην κολλάς που είναι "ανακασκευασμενη" έχει γίνει έλενχος διεξοδικά και έχουν και εγγύηση κανονικά. οχι απο την lg αυτο.μου εστειλαν Refurbished που ηταν 10 φορες χειροτερα .ειχε προβληματα που εκαναν ban>ουτε καποιος τεσταρε την Refurbished. Απλά το θέμα είναι ότι σε κάποιους έχουν τύχει refurbished στις οποίες λείπουν καλώδια, ή έχουν σκόνη, ή είναι ακόμα χειρότερα απ' την καινούρια που επέστρεψαν. +1
stelrp Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 νομιζω οτι μπορεις να ζητησεις να επισκευαστει η δικια σου με το πρεπον ανταλλακτικο. απλα θα μεινεις για λιγο χωρις οθονη...
thmanutd Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Άρα μήπως εννοείς ότι σε καλύπτει; Αν δε βαριέσαι το πάρε-δώσε όλη την ώρα, μπορείς να το κάνεις κι αυτό που λες. Απλά δεν ξέρω αν η LG όταν έρχεται να πάρει την οθόνη σου σού φέρνει επί τόπου νέα όπως κάνει (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα βέβαια) η Dell. 30 ημέρες DOA για αντικατάσταση με καινούργια όχι αντικατάσταση με ανακατασκευασμένη την δικιά μου οθόνη την έχω 3 μήνες έχει εγγύηση 24 μήνες μάλλον θα την κρατήσω 23 μήνες και μετά θα τους την στείλω για αντικατάσταση ή θα τη βάλω σε αγγελία προς πώληση νομιζω οτι μπορεις να ζητησεις να επισκευαστει η δικια σου με το πρεπον ανταλλακτικο. απλα θα μεινεις για λιγο χωρις οθονη... ή αυτό
tasep Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Η ανακατασκευασμένες δέν είναι για "πέταμα" είναι σαν καινούριες..μην κολλάς που είναι "ανακασκευασμενη" έχει γίνει έλενχος διεξοδικά και έχουν και εγγύηση κανονικά. Μου φέραν ανακατασκευασμένη οθόνη απο το σέρβις της lg και την άλλη μέρα χάλασε..παίξε ΤΖΟΚΕΡ καλύτερα..
coolerman Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 μάλλον έγω θα είμαι "τυχερός" της υπόθεσης και σε μία φίλη μου που είχε ακριβώς το πρόβλημα καμμένων pixel την αντικατέστησαν και είναι άψογη απο εκείνη την ημέρα. είναι να μην σου τύχει
libero1899 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το σωστό πάντως θα ήταν να σου δώσουν καινούρια δεν νοείται τόσο γρήγορα να παρουσιάσει βλάβη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα