Προς το περιεχόμενο

Αγορά Nokia lumia 620. Καλό;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες παιδιά, έχω αποφασίσει να πάρω το nokia lumia 620 (επιτέλους καινούριο κινητό, γιατί είχα το iphone 3g από αρχές 2010). Θα ήθελα όμως να μου πείτε απόψεις, κυρίως αν έχετε το ίδιο τηλέφωνο ή παρόμοιο με windows phone. Και κάτι τελευταίο, αυτά τα μαγαζιά στο skroutz.gr είναι αξιόπιστα; Ιδιαίτερα το mobeye.gr ξέρει κανείς τπτ γι'αυτό; Ευχαριστώ! ;)

Δημοσ.

Απο μενα έχεις την ψηφο μου, το μονο που μπορει να σε χαλασει ειναι η μη υπερπληθωρα εφαρμογων, αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν εχει εφαρμογες εχει και πολλες. Οι πιο σοβαρες ελλειψεις που μπορω να σκεφτω ειναι η επισημη του instagram και το taxibeat αυτη τη στιγμη. Η εμπειρια χρησης στα WP ειναι εφάμιλλη του iphone

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό πολύ ωραίο στα λεφτά του.Άμα αντέχεις οικονομικά δες και το 820 που νομίζω δεν θες κάτι άλλο από εκεί κ πέρα..Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο κ το 800 είμαι

Δημοσ.

Ok, ευχαριστω πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!

Το συγκεκριμένο κινητό πολύ ωραίο στα λεφτά του.Άμα αντέχεις οικονομικά δες και το 820 που νομίζω δεν θες κάτι άλλο από εκεί κ πέρα..Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο κ το 800 είμαι

Μπα, δεν αντέχει η τσέπη μου για περισσότερα. Γι'αυτό άλλωστε διάλεξα το 620

Δημοσ.

σε σχέση με το lumia 520 ποιο θα προτιμούσατε;
ειμαι μεταξύ των 2 και ούτε στα χαρακτηριστικά, αλλά ούτε και στην τιμή έχουν πολύ διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Με κλειστα ματια...το κινητο ειναι σφαιρα δεν κολαει με τιποτα θα ξενοιασεις και οι βασικες εφαρμογες εχουν βγει. Στην τιμη του οτι καλυτερο και απο android .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολυ καλο κινητο , δεν κολαει πουθενα! η μπαταρια μου εχει κρατησει 1.5 μερα με μετρια χρηση.Το παραγγειλα απο το birdphone και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο καταστημα , μου το εφεραν την επομενη κιολας μερα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είναι και το πιο όμορφο απο τα Lumia όπου είναι κακάσχημα..

Ιδανικό μέγεθος, οθόνη πάνω απο 4 inches είναι μεγάλο για εμένα..

Και οι χάρτες που έχει (Νοκια maps) προσωπικά τους θεωρώ καλύτερους απο τους Google.

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω τον Σεπτέμβριο.

Υ.Γ: O Γερμανός ρε παιδιά, γιατί δεν το έχει;

Δημοσ.

Το έχω και εγώ το κινητάκι.Πραγματικά εξαιρετικό και πανέμορφο.

Παιδιά για θήκη τι προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...