John_F_L Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλημέρα. Αγόρασα ένα PC με Windows 8 Pro και το έχω υποβαθμίσει σε Windows 7 Pro. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να τα ενεργοποιήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Demon Lord Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αν δεν έχεις κωδικό για ενεργοποίηση κατέβασε την αντίστοιχη έκδοση του windows loader...
vaggospat13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καλημέρα. Αγόρασα ένα PC με Windows 8 Pro και το έχω υποβαθμίσει σε Windows 7 Pro. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να τα ενεργοποιήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αποτι ξερω πρεπει να πατησεις ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου και μετα να μιλησεις με καποιον ελπροσωπο της ms και να του πεις οτι θες να κανεις downgrade σε 7.Θα πρεπει να εχεις το serial (κλειδι) των 8 για να του ρο δώσεις Αν δεν έχεις κωδικό για ενεργοποίηση κατέβασε την αντίστοιχη έκδοση του windows loader... γιατι να κανει κατι παρανομο ενω μπορει να τα ενεργοποιησει νομιμα;
Demon Lord Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αποτι ξερω πρεπει να πατησεις ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου και μετα να μιλησεις με καποιον ελπροσωπο της ms και να του πεις οτι θες να κανεις downgrade σε 7.Θα πρεπει να εχεις το serial (κλειδι) των 8 για να του ρο δώσεις γιατι να κανει κατι παρανομο ενω μπορει να τα ενεργοποιησει νομιμα; Εγώ μια ιδέα έδωσα που μάλιστα το ακολουθούν και πάρα πολλοί που παίρνουν windows από το "θείο" Δεν του'πα σώνει και κάλα να το κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα