nek4d Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) όχι δεν σημαίνει αυτό. Εγώ έχω ένα Adata 16gb usb3. Σε usb 2 πιάνει 15 mb/sec στο παλιό laptop, 18mb/sec+ στο καινούριο (το read είναι αν θυμάμαι >20mb/sec) και 40mb/sec σε usb 3. Άρα επηρεάζει και περιορίζει ο controler usb2. Ο usb2 cotroler αλλάζει επιδόσεις από σύστημα σε σύστημα στην πράξη αυτό καταλαβαίνω... Ετσι. Να συμπληρωσω> Και σε usb 3 αλλαζουν οι επιδοσεις απο συστημα σε συστημα και μαλιστα οι διαφορες μπορει να ειναι τραγικες. Εχω φλασακι που πιανει read write στα windows σε πραγματικα copy αρχειων μεγαλου μεγεθους (σε crystaldiskmark δεν θυμαμαι): 34 44 (desktop, usb3 με asmedia chipset, στην αρχη φοβηθηκα οτι επεσα σε μαιμου στικακι) και το ιδιο σε αλλο μηχανημα πιανει 110 84 (notebook, usb3 με nec chipset) ! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2013 από nek4d 1
@topos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω να το παρω,ηθελα να ρωτησω,περνιετε σε μπρελοκ κλειδιων?
mpokwsths Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Έβγαλε νέα μοντέλα η Lexar που έχουν πολύ αυξημένες επιδόσεις. 100MB/s read και 55ΜΒ/s write http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B0YWBJS/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
DownUNDERground Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πάντως για όποιον θέλει να πάρει το αρχικό στικάκι του νήματος, υπάρχει εδώ με 18€ περίπου: http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350780087256&clk_rvr_id=476595752731
haris013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 επειδή ψάχνω για φλασάκι μέχρι 10-12 ευρώ στα 16gb ποιά είναι η καλύτερη επιλογή σε usb 3? (μπορώ να αγωράσω απο παντού)
sothoms Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παιδια δεν μετραει μονο το read και το write αλλα και το copy που δεν το αναφερουν οι κατασκευαστες. Εχω παρει το Verbatim Store n Go V3 που υποσχεται 81 read kai 45 write, αλλα οταν κανω copy να μεταφερω αρχεια σε usb 3.0 παντα, παιζει στα 8 !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παιδια δεν μετραει μονο το read και το write αλλα και το copy που δεν το αναφερουν οι κατασκευαστες. Εχω παρει το Verbatim Store n Go V3 που υποσχεται 81 read kai 45 write, αλλα οταν κανω copy να μεταφερω αρχεια σε usb 3.0 παντα, παιζει στα 8 !!!! το read και write που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι για "μεγάλα" αρχεία, αν πχ κάποιος μεταφέρει πολλά μικρά τότε προφανώς δεν πιάνει αυτά τα νούμερα... όταν περνάς πχ ένα .mkv από το PC στο usb flash τότε η ταχύτητα που θα βλέπεις θα πρέπει να είναι το write του κατασκευαστή, ενώ στο αντίστροφο το read του κατασκευαστή...
haris013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 επειδή ψάχνω για φλασάκι μέχρι 10-12 ευρώ στα 16gb ποιά είναι η καλύτερη επιλογή σε usb 3? (μπορώ να αγωράσω απο παντού) ^ κάποιος να με διαφωτήσει περί μοντέλων? το χρειάζομαι άμεσα γιατί με κράμασε το παλιό που είχα
sothoms Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 το read και write που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι για "μεγάλα" αρχεία, αν πχ κάποιος μεταφέρει πολλά μικρά τότε προφανώς δεν πιάνει αυτά τα νούμερα... όταν περνάς πχ ένα .mkv από το PC στο usb flash τότε η ταχύτητα που θα βλέπεις θα πρέπει να είναι το write του κατασκευαστή, ενώ στο αντίστροφο το read του κατασκευαστή... Η ταχυτητα που αναφερα πριν ειχε να κανει με mkv 4,5Gb. Η ταχυτητα copy εχει να κανει συγχρονως και με το read αλλα και το write. Εκει ειναι που χολενουν ολα τα usb flash. Οταν κανεις copy, το φλασακι κανει write, αλλα παραλληλα κανει και read γιατι διαβαζει το pc αν εχει παει σωστα το πακετο ετσι ωστε να του στειλει το επομενο. Δες εδω τις τιμες copy που εχουν τα στικακια, καμια σχεση δηλαδη με τις ταχυτητες write http://www.whoratesit.com/Best-Flash-Drive/Comparison/1 Εγω μολις παρηγγειλα το SanDisk Extreme που δινει read 196 και write 62. Το copy ομως πεφτει στα 21.3 !!! Και βασικα αυτο που ενδιαφερει στα στικακια ειναι το copy 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Eγω μολις παρηγγειλα το SanDisk Extreme που δινει read 196 και write 62. Το copy ομως πεφτει στα 21.3 !!! Και βασικα αυτο που ενδιαφερει στα στικακια ειναι το copy ποια μητρική έχεις? έχεις δοκιμάσει το flashάκι και στις θύρες που βρίσκονται στο backplate ή μόνο στο μπροστά μέρος του κουτιού? προφανώς μεταφέρεις το αρχείο από κάποιον εσωτερικό δίσκο του PC έτσι?
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 copy προφανώς εννοεί μέσα στο ίδιο το φλασάκι για να κάνει ταυτόχρονα read κ write...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 γιατί να κάνει κάτι τέτοιο? 1
sothoms Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ποια μητρική έχεις? έχεις δοκιμάσει το flashάκι και στις θύρες που βρίσκονται στο backplate ή μόνο στο μπροστά μέρος του κουτιού? προφανώς μεταφέρεις το αρχείο από κάποιον εσωτερικό δίσκο του PC έτσι? Αυτο κανω, μεταφερω ενα mkv απο το σκληρο στο pc, στο στικακι και τουμπαλιν Δεν με ενδιαφερει το copy μεσα στο ιδιο το στικακι Εχω την gigabyte GA-Z77X-D3H και εχω δοκιμασει ολες τις θυρες, αλλα οπως σας εδειξα και στο λινκ, το copy δεν παει πανω απο 8. Μακαρι να κανω λαθος, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Σε 2 μερες που θα εχω το sandisk, θα το επιβεβαιωσω και με αυτο
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αυτο λοιπον που κανεις δεν ειναι copy οπως λες, αλλα write. Κατι δεν παει καλα στο συστημα σου ή στον τροπο που στελνεις το αρχειο στο φλασακι σου.
sothoms Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εχω περασει ολους τους drivers για τα usb 3.0 γιατι εχει 2. Της VIA VL800 chip και του chipset intel. Χρησιμοποιω το copy των windows. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω Για να καταλαβω, το copy που αναφερει το test, αφορα το copy που γινεται μεσα στο στικακι μονο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις