Προς το περιεχόμενο

[Usb flash] KINGSTON DT100G3 32gb usb3.0 @mediamarkt 20€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

attachicon.gifkingston32arimm.png

να τα αποτελέσματα

είναι σε usb 2.0 δεν έχω usb3 συσκεύη

thats why σας ελεγα να αφησετε το φλασακι του τοπικ, και να παρετε καποιο εκ των 2 που ειχα αναφερει (integral το οποιο εχω ή το Jumpdrive)

• Super Moderators
Δημοσ.

το write που είναι το σημαντικό είναι στα 14MB/sec, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το περιορίζει το usb2.0

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Lexar-Jumpdrive-Flash-Drive-Memory/dp/B008XIYKP2?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B008XIYKP2

ξανα επεσε στις 15.40 λιρες, καμια σχεση με του topic, πιανει σχεδον το διπλασιο write ακομα και σε usb2....

Δημοσ.

Το Usb για τα λεφτα του ειναι καλο. Εχει βεβαια θεμα με το read. Παρακατω screenshot με την μετρηση που εκανα σε USB 3.

post-66624-0-75320300-1367441151_thumb.jpg

Δημοσ.

το write που είναι το σημαντικό είναι στα 14MB/sec, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το περιορίζει το usb2.0

όχι δεν σημαίνει αυτό. Εγώ έχω ένα Adata 16gb usb3. Σε usb 2 πιάνει 15 mb/sec στο παλιό laptop, 18mb/sec+ στο καινούριο (το read είναι αν θυμάμαι >20mb/sec) και 40mb/sec σε usb 3. Άρα επηρεάζει και περιορίζει ο controler usb2.  Ο usb2 cotroler αλλάζει επιδόσεις από σύστημα σε σύστημα στην πράξη αυτό καταλαβαίνω...

Και 15mb/sec δεν είναι λίγα. Δεν υπάρχει usb2 να τα πιανει σε αυτή την τιμή. Είναι προσφορά και καλή μαλιστα.. (αρκεί να μην καούν στον μήνα όπως ίδιο adata του γαμπρού μου)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ανέβηκε στα 22MB/sec, μικρή διαφορά...

δεν είπα ότι δεν αξίζει, απλά σχολίασα το write...

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι επιμενετε, τα πολλα λογια ειναι φτώχεια, σας εξηγησα οτι υπαρχουν 2 φλασακια τουλαχιστον , καλυτερα απο το φλασακι του topic, και μαλιστα το ενα ειναι πλεον και φθηνοτερο. Αφηστε αυτους που ειναι να ψωνισουν, να το κανουν σωστα και προς το καταλληλο προιον, και παρτε για τον εαυτο σας το kingston με τις μισες περιπου ταχυτητες σε σχεση με τα αλλα 2 (integral και lexar jumpdrive).

Δεν επανερχομαι, συνεχιστε να το επαινειτε με την ησυχια σας.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα γιατί χαλασέ το παλιό και γιατι είναι γνωστή μάρκα ,το περίμενα πως δεν θα είχε καλές ταχύτητες αλλά δεν ήθελα να περιμένω μέρες χωρίς φλασάκι και για αυτό πήρα kingston ...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Kingston. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν παίζει ρόλο και το Read. Είπαμε σημαντικότερο το write αλλά και το read είναι αρκετά σημαντικό. Και σε read, από ότι βλέπω, το Kingston σκίζει...

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος, όταν περνάς ένα αρχείο από το flash σε άλλη συσκευή, το flash δεν readάρει? Αν ισχύει, τότε είναι σημαντικό  Διορθώστε με αν κάνω λάθος :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...