Προς το περιεχόμενο

[Usb flash] KINGSTON DT100G3 32gb usb3.0 @mediamarkt 20€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KINGSTON DataTraveler 100 G3 (DT100G3)

18135651-3199.jpg

Λινκ προσφοράς

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/KINGSTON-DataTraveler-100-G3-%28DT100G3%29,99452,397695,633610.html?langId=-18

Λινκ Skroutz

http://www.skroutz.gr/s/3187427/DataTraveler-100-G3-32GB.html

positive.gif
Τύπος συσκευής:
USB Flash Disk
positive.gif
Χωρητικότητα μνήμης:
32 GB
positive.gif
Έκδοση USB:
USB 3.0 connectivity; backward compatible to USB 2.0
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βρίσκω "πουθενά" σχόλια, όσο έψαξα δηλαδή.... Αλλά δεν βλέπω λόγο να μήν αξιζεί. USB 3.0 32GB στα 20 ευρώ.... Για ταινίες είναι ταμαμ χωράει άνετα 2 1080p ταινιούλες, αν και θα πρότεινα να πάς για τον δίσκο τον 500άρι 45e εγώ έναν τέτοιο έχω και έχω βαρεθέι να πετάω ταινίες μέσα!

Υ.Γ.

Τί έγινε τρελάθηκε το mediamarkt; Εγώ τσίμπισα το πληκτρολόγιο της Microsoft 25ε ενώ αλλού απο 40+...!

Δημοσ.

Δεν βρίσκω "πουθενά" σχόλια, όσο έψαξα δηλαδή.... Αλλά δεν βλέπω λόγο να μήν αξιζεί. USB 3.0 32GB στα 20 ευρώ.... Για ταινίες είναι ταμαμ χωράει άνετα 2 1080p ταινιούλες, αν και θα πρότεινα να πάς για τον δίσκο τον 500άρι 45e εγώ έναν τέτοιο έχω και έχω βαρεθέι να πετάω ταινίες μέσα!

Υ.Γ.

Τί έγινε τρελάθηκε το mediamarkt; Εγώ τσίμπισα το πληκτρολόγιο της Microsoft 25ε ενώ αλλού απο 40+...!

Σιγουρα σε πολλα προιοντα εχεις απιστευτες τιμες.

Μολις παραγγειλα μια ξυριστική  μηχανη ..(ασχετο) αλλα την χρειαζομουνα .Εχω μωρε ενα 500 αλλα δεν το αναγνωριζει η lg και παιζω μονο απο στικακια .Η αληθεια ειναι οτι πετα απο πεσιμο που εφαγε ο εξωτερικος και στο υπολογιστη να τον συνδεσεις σου βγαζει την ψυχη να ξεκινησει. Για να δω πληκτρολογιο που τσιμπησες , γιατι ψαχνω και εγω ενα αφου ποντικι πηρα απο τα eshop.

Σορρυ και απο τον φιλο που ανοιξε το θεμα και ειμαι εκτος

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα review ή κριτική χρήστη για το συγκεκριμένο μοντέλο (και για καμία χωρητικότητα). Πάντως είναι η πιο φτηνή σειρά της Kingston οπότε μην περιμένουμε τίποτα ιδιαίτερο σε επιδόσεις... Ακόμα και έτσι όμως πρόκειται για καλή τιμή.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007ZSLZ5E/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1">αυτό για μια φίλη. Περάσαμε 13GB αρχείων ταινιών σε περίπου 3-4 λεπτά. 

Eπιβεβαιωνω τον φιλο. Εχω το φλασακι αυτο που παραθετει εδω και 1 εβδομαδα και οι ταχυτητες του ειναι μινιμουμ 30+ΜΒ write. Επειδη το ειχα φιλοσοφησει πολυ το θεμα πριν καταληξω τελικα στο φλασακι αυτο, ειχα συγκρινει ταχυτητες και τα τοιαυτα τοσο με το kingston του τοπικ, οσο και με τα υπολοιπα διασημα φλασακια της κατηγοριας αυτης, και ειχα καταληξει οτι σαν value for money βελτιστη επιλογη ειναι το integral που τελικα πηρα ή το lexar jumpdrive.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν δίνει σε κανένα κατάστημα άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή!

Για δωρεαν αποστολη, αμεσα διαθεσιμο.

Δημοσ.

Έχει προχωρήσει σε κανέναν η παραγγελία του; Σε μένα είναι στο ίδιο σημείο από το πρωί.... ή τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

το σετ πληκτρολόγιο με ποντικι. της microsoft λεει τιποτα? βασικα ψαχνω για πληκτρολόγιο μονο, βρισκω στα ιδια χρηματα καλυτερο πληκτρολόγιο ή να το χτυπήσω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε το φλασάκι εμφανισιακά είναι ωραίο ,πείτε μου ένα προγραμά για να το δοκιμάσω να δω πόσο γρήγορο είναι (σε usb2)....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...