Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχώς μόνο για φοιτητές έχουν σούπερ προσφορες σε καρτοιντερνετ...κατα τα άλλα απο όσο εχω δει αυτό της wind ειναι το πιο φθηνό. Ε οι κάρτες οταν σου τελείωνουν τα mb πας σε κατάστημα και ανανεωνεις ή παίρνεις κάρτα από περίπτερο. Πάντως στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το mobile broadband συμβόλαιο που με 25 γιουρο σου δίνει 30 γίγα...Το μοναδικό decent προγραμμα της αγορας για data...

Δημοσ.

δυστυχώς μόνο για φοιτητές έχουν σούπερ προσφορες σε καρτοιντερνετ...κατα τα άλλα απο όσο εχω δει αυτό της wind ειναι το πιο φθηνό. Ε οι κάρτες οταν σου τελείωνουν τα mb πας σε κατάστημα και ανανεωνεις ή παίρνεις κάρτα από περίπτερο. Πάντως στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το mobile broadband συμβόλαιο που με 25 γιουρο σου δίνει 30 γίγα...Το μοναδικό decent προγραμμα της αγορας για data...

ε ναι! αυτό είναι το μοναδικό προγραμμα που σώζει κάπως την κατάσταση...εταιρίες δώστε κι άλλα data!!!

Δημοσ.

Επίσης παιδιά, θέλω μόνο να κάνω surfing και email, για κάτι τέτοιο σε τι πακέτο να προσανατολιστώ;

Δημοσ.

Παιδιά πήρα wind mobile boradband με κάρτα και μόλις είδα πως γράφει στο κουτί "7 ημέρες δωρεάν χρήση internet"... τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Δημοσ.

Παιδιά πήρα wind mobile boradband με κάρτα και μόλις είδα πως γράφει στο κουτί "7 ημέρες δωρεάν χρήση internet"... τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Έχει μέσα ενσωματωμένη χρήση για 7 ημέρες, μετά θα απολαμβάνεις τα MB και τα data με τις φθηνότερες τιμές τις αγοράς από την Wind 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...