mardukas Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δυστυχώς μόνο για φοιτητές έχουν σούπερ προσφορες σε καρτοιντερνετ...κατα τα άλλα απο όσο εχω δει αυτό της wind ειναι το πιο φθηνό. Ε οι κάρτες οταν σου τελείωνουν τα mb πας σε κατάστημα και ανανεωνεις ή παίρνεις κάρτα από περίπτερο. Πάντως στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το mobile broadband συμβόλαιο που με 25 γιουρο σου δίνει 30 γίγα...Το μοναδικό decent προγραμμα της αγορας για data...
ariannaki85 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δυστυχώς μόνο για φοιτητές έχουν σούπερ προσφορες σε καρτοιντερνετ...κατα τα άλλα απο όσο εχω δει αυτό της wind ειναι το πιο φθηνό. Ε οι κάρτες οταν σου τελείωνουν τα mb πας σε κατάστημα και ανανεωνεις ή παίρνεις κάρτα από περίπτερο. Πάντως στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το mobile broadband συμβόλαιο που με 25 γιουρο σου δίνει 30 γίγα...Το μοναδικό decent προγραμμα της αγορας για data... ε ναι! αυτό είναι το μοναδικό προγραμμα που σώζει κάπως την κατάσταση...εταιρίες δώστε κι άλλα data!!!
zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Στην καρτοinternet λύση εάν δεν έχεις usb stick τι κάνεις;
zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Επίσης παιδιά, θέλω μόνο να κάνω surfing και email, για κάτι τέτοιο σε τι πακέτο να προσανατολιστώ;
biomecanoid Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Mου φαίνεται πως η δικη σου περίπτωση πέφτει στην κατηγορια isp-γείτονας
platinum Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 χαχαχχα! κλέβω internet από το γείτονα, φανταζομαι ότι εννοει
zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Παιδιά πήρα wind mobile boradband με κάρτα και μόλις είδα πως γράφει στο κουτί "7 ημέρες δωρεάν χρήση internet"... τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
iznodur Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παιδιά πήρα wind mobile boradband με κάρτα και μόλις είδα πως γράφει στο κουτί "7 ημέρες δωρεάν χρήση internet"... τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Έχει μέσα ενσωματωμένη χρήση για 7 ημέρες, μετά θα απολαμβάνεις τα MB και τα data με τις φθηνότερες τιμές τις αγοράς από την Wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα